ENTERTAINMENT

Διάσημοι που απάτησαν τους συντρόφους τους και το έμαθαν όλοι

Στη showbiz η απιστία είναι... συνήθεια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Διάσημοι που απάτησαν τους συντρόφους τους και το έμαθαν όλοι
collage

Στη showbiz η απιστία είναι... συνήθεια! Δυστυχώς δεν λείπουν αυτά από τη ζωή των διασήμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Oliver Hudson

Ο Oliver Hudson παραδέχτηκε ότι απάτησε τη σύζυγό του  πριν από τον γάμο τους το 2006 σε ένα επεισόδιο του 2024 του podcast του, Sibling Revelry.

«Όταν αρραβωνιάσθηκα, κάτι συνέβη ψυχολογικά, έκανα σπιράλ, ήμουν άπιστος, απατούσα και ήμουν τρελός», παραδέχτηκε. «Δεν με έπιασαν ποτέ. Της είπα τα πάντα γιατί δεν μπορούσα να ζήσω με τον εαυτό μου, να παντρευτώ, να παντρευτώ και να κάνω παιδιά με τέτοιο βάρος».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oliver Hudson (@theoliverhudson)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tom Schwartz

Ήταν άτακτος στο ριάλιτι Vanderpump Rules, αλλά γενικώς ο σταρ αντιμετώπισε προβλήματα πολλές φορές επειδή απάτησε την πρώην σύζυγό του Katie Maloney. Παραδέχτηκε ότι φίλησε άλλες γυναίκες ενώ ήταν μεθυσμένος σε πολλές περιπτώσεις και, στην 11η σεζόν του σόου, αποκάλυψε ότι φίλησε τη Scheana Shay, ενώ ήταν ακόμη με την Maloney. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του μετά από 12 χρόνια μαζί το 2022.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Schwartz (@twschwa)

Nick Young

Όταν η Iggy Azalea αρραβωνιάστηκε με τον παίκτη του NBA, Nick Young, εμφανίστηκε ένα βίντεο «φάρσας» που γυρίστηκε από τον συνάδελφό του στο LA Laker D'Angelo Russell στο οποίο ο Young παραδέχτηκε ότι είχε απατήσει τη τραγουδιστρια. Στη συνέχεια ο Young ισχυρίστηκε ότι έκανε πλάκα και η Azalea τον πίστεψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Young (@swaggyp1)

Λίγες μέρες μετά ομως, η Azalea έγραψε στο Twitter ότι χώρισε με τον μπασκετμπολίστα επειδή τον έπιασε σε κάμερα ασφαλείας να φέρνει κορίτσια στο σπίτι τους. Αμέσως μετά, αποκαλύφθηκε ότι ο Young είχε αφήσει έγκυο την πρώην κοπέλα του και το μωρό είχε συλληφθεί σίγουρα ενώ ήταν με την Azalea. Ναι.

Britney Spears

Στα απομνημονεύματά της το 2023, η Britney Spears αποκάλυψε ότι απάτησε τον πρώην φίλο της Justin Timberlake με τον χορευτή Wade Robson πολύ πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά λέει ότι το δίδυμο «συμφώνησε να ξεπεράσει» το περιστατικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Αποκάλυψε επίσης ότι ο Timberlake την είχε απατήσει με μια διασημότητα πριν λήξει η σχέση τους το 2002.

Mario Lopez

Ο Mario Lopez απάτησε την αρραβωνιαστικιά του, Ali Landry, κατά τη διάρκεια του bachelor party του το 2004. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για δύο εβδομάδες προτού η Landry το μάθει και έρθει αντιμέτωπη με τον Lopez.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mario Lopez (@mariolopez)

Ο ηθοποιός του Saved By the Bell είπε αργότερα στην Daily Mail, «Σκέφτηκα ότι τότε ήταν πιο εύκολο να ζητήσω συγχώρεση. Είναι το bachelor party μου, εκανα λάθος που προφανώς είπα ψέματα και δεν έπρεπε να είμαι σε αυτή τη θέση. Αντιμετώπισα όλο αυτό το δράμα, και μετά σε εκείνο το σημείο… Βρήκα το θάρρος για να πω «Γεια, άκου, δεν είμαι έτοιμος για αυτό, λυπάμαι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 34 / position2: 2427
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb