ENTERTAINMENT

Το σκάνδαλο που επισκίασε την καριέρα της Miley Cyrus 15 χρόνια πριν

Η μεταμόρφωση από έφηβη σταρ σε ντίβα ήταν κάθε άλλο παρά ομαλή

Το σκάνδαλο που επισκίασε την καριέρα της Miley Cyrus 15 χρόνια πριν
canva studio

Η Miley Cyrus, γεννημένη ως Destiny Hope Cyrus, είναι γνωστή από την πρώιμη εφηβεία της, χάρη στον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο «Hannah Montana» του Disney Channel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, το ταξίδι από μια παιδική σταρ σε μια ενήλικη καλλιτέχνιδα ήταν κάθε άλλο παρά ομαλή, χαρακτηρισμένη από πολυάριθμες διαμάχες που έχουν συχνά επισκιάσει τα μουσικά και υποκριτικά της ταλέντα.

View this post on Instagram

A post shared by W Magazine (@wmag)

Το πρώτο σημαντικό κύμα διαμάχης ξεκίνησε το 2010 όταν η Cyrus άρχισε να απομακρύνεται από την περσόνα της στην Disney. Η κυκλοφορία του άλμπουμ της "Can't Be Tamed" και του ομώνυμου κομματιού της ήταν μια σαφής ένδειξη της επιθυμίας της να απελευθερωθεί από την εικόνα της. Το μουσικό βίντεο παρουσίαζε μια πιο ώριμη και προκλητική Cyrus, η οποία συγκλόνισε πολλούς από τους νεαρούς θαυμαστές της και τους γονείς τους. Οι κριτικοί υποστήριξαν ότι η μετάβαση ήταν πολύ ξαφνική και ακατάλληλη για το κύριο κοινό της εκείνη την εποχή.

Μια από τις πιο διαβόητες στιγμές στην καριέρα της Miley Cyrus ήρθε κατά τη διάρκεια των MTV Video Music Awards (VMAs) του 2013. Η ερμηνεία της με τον Robin Thicke, που περιελάμβανε twerking και ξεκάθαρες χειρονομίες, κέρδισε ευρεία κριτική και την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Πολλοί το θεώρησαν ως διαφημιστικό κόλπο, ενώ άλλοι το είδαν ως επαναπροσδιορισμό της καλλιτέχνιδας. 

Μετά τα VMA, η Cyrus κυκλοφόρησε το άλμπουμ της "Bangerz", το οποίο ενίσχυσε περαιτέρω τη νέα της εικόνα. Τραγούδια όπως το "Wrecking Ball" και το "We Can't Stop" ήταν στην κορυφή των charts, αλλά προκάλεσαν επίσης διαμάχες λόγω των προκλητικών μουσικών βίντεο και των στίχων τους. Το βίντεο "Wrecking Ball", συγκεκριμένα, παρουσίαζε τη Cyrus γυμνή να λικνίζεται πάνω σε μια μπάλα, κάτι που έγινε πηγή έντονης συζήτησης σχετικά με τη σεξουαλικοποίηση νεαρών γυναικών καλλιτεχνών στη μουσική βιομηχανία.

Η προσωπική ζωή της Cyrus έχει επίσης γίνει αντικείμενο της δημόσιας σφαίρας. Η σχέση της με τον ηθοποιό Liam Hemsworth, η οποία τελικά οδήγησε σε έναν βραχύβιο γάμο και στη συνέχεια σε διαζύγιο, καλύφθηκε πλήρως από τα μέσα ενημέρωσης. Επιπλέον, ο πειραματισμός της με τη χρήση ναρκωτικών και οι ειλικρινείς συζητήσεις για τη σεξουαλικότητά της τροφοδότησαν περαιτέρω την κριτική του κοινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 2600 / position2: 3496
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb