ENTERTAINMENT

Όσα δεν έχουμε μάθει ποτέ για τη δύσκολη ζωή της Nicole Kidman

Είναι μία από τις πιο πετυχημένες ηθοποιούς στο Hollywood, με μία τεράστια περιουσία και μία καριέρα στο σινεμά που κοντεύει πια να συμπληρώσει 30 χρόνια

Όσα δεν έχουμε μάθει ποτέ για τη δύσκολη ζωή της Nicole Kidman
Facebook Nicole Kidman

Με μία ζωή αρκετά ταραχώδη, από τη σχέση της με τον πρώην σύζυγο της Tom Cruise μέχρι τη Σαϊεντολογία και την εξάρτηση του νυν συζύγου της, Keith Urban, από τα vαρκωτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Nicole Kidman με την αιθέρια ομορφιά της έχει καταφέρει να ζει μια ζωή βγαλμένη από τη λάμψη του Hollywood και μία ακόμα παράλληλη και ήσυχη με τον σύζυγό της Keith Urban και τις κόρες τους, την 15χρονη Sunday και την 13 ετών Faith.

View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Οι δυο τους έχουν καταφέρει μαζί να συνδυάζουν τους φρενήρεις ρυθμούς της επαγγελματικής τους ζωής με την οικογενειακή τους ζωή. Ναι, είναι μια ιστορία που την έχεις ακούσει πολλές φορές στο Hollywood ώσπου αποκαλύπτεται ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο λαμπερά όσο νόμιζες. Η Nicole Kidman όμως έχει το θάρρος να το παραδεχτεί η ίδια, προτού καν αναρωτηθείς πώς η ζωή της γίνεται να είναι τόσο τέλεια.

View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Η σταρ του "Moulin Rouge!" γεννήθηκε στη Χονολουλού της Χαβάης το 1967 από Αυστραλούς γονείς και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ προτού η καριέρα της απογειωθεί τη δεκαετία του '80. Αλλά προτού η Νικόλ Κίντμαν γίνει το σύμβολο του Χόλιγουντ που είναι σήμερα, αυτή και η μικρότερη αδερφή της είχαν μια δύσκολη παιδική ηλικία. Σε μια συνέντευξη του Νοεμβρίου 2020 στο  Glamour UK, μίλησε για το ταπεινό ξεκίνημά της. «Όταν μετακομίσαμε στην Αμερική, δεν είχαμε τίποτα. Οι γονείς μου πήραν ένα στρώμα από τον στρατό για να κοιμόμαστε όλοι. Η μαμά μου στήριξε πολύ τον μπαμπά μου για να κάνει το διδακτορικό του καθώς καταγόταν από μια πολύ φτωχή οικογένεια».

Ωστόσο, ό,τι έλειπε από την οικογένειά της σε υλικά αγαθά, το έφτιαχνε σε χαρακτήρα. Η Kidman συνέχισε λέγοντας ότι όταν ο πατέρας της πήρε το διδακτορικό του, πρόσφερε τις θεραπευτικές του υπηρεσίες δωρεάν για να βοηθήσει άλλους. «Μεγάλωσα με έναν από τους πιο ευγενικούς και γενναιόδωρους μπαμπάδες, αλλά και η μητέρα μου ήταν νοσοκόμα, οπότε η οικογένειά μου είχε αυτή την κοινωνική συνείδηση».

 

Η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο όταν ήταν έφηβη

View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Τον Νοέμβριο του 2009, η Nicole Kidman και ο Keith Urban βοήθησαν να συγκεντρωθούν χρήματα για το Πρόγραμμα για τον Καρκίνο των Γυναικών στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Στην εκδήλωση, η ηθοποιός μίλησε για το θέμα, λέγοντας ότι η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού όταν η σταρ του «Cold Mountain» ήταν μόλις 17 ετών. «Νομίζω ότι αυτό ήταν το κομβικό σημείο στη ζωή μου γιατί ετοιμαζόμουν να χάσω —ή πίστευα ότι θα έχανα— το πιο σημαντικό άτομο στην οικογένειά μου, τον παλμό της οικογένειάς μου», εξήγησε. 

View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Η Κίντμαν ενθαρρύνει εδώ και καιρό τις γυναίκες να κάνουν έλεγχο, σημειώνοντας ότι η διαδικασία έσωσε τη ζωή της μητέρας της. Όπως είπε κάποτε στο ITN News, «Έκανε χημειοθεραπείες και για αυτό κατάφερε να είναι τώρα ζωντανή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Είχε εξωμήτρια εγκυμοσύνη

Η Nicole Kidman ήταν μικρή όταν παντρεύτηκε τον Tom Cruise. Εκείνη ήταν 23 τότε και εκείνος 28. Το ζευγάρι έβγαινε για λιγότερο από ένα χρόνο όταν αποφάσισε να παντρευτεί. Σε μια συνέντευξή της στο Marie Claire το 2007, η Kidman αποκάλυψε ότι είχε υποστεί έκτοπη εγκυμοσύνη (που σημαίνει ότι το γονιμοποιημένο ωάριο εμφυτεύεται κάπου έξω από τη μήτρα) στην αρχή της σχέσης τους, κάτι που δυστυχώς είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή στην 23η εβδομάδα κύησης. «Από τη στιγμή που ο Tom και εγώ παντρευτήκαμε, ήθελα να κάνουμε μωρά. Και χάσαμε ένα μωρό νωρίς, οπότε ήταν πραγματικά πολύ τραυματικό. Και τότε ήταν που θα υιοθετούσαμε την Μπέλα».

Ο γιατρός της είχε πει στην Kidman ότι δε θα είναι εύκολο να συλλάβει, γι' αυτό αποφάσισαν να υιοθετήσουν δύο παιδιά, την Bella το 1993 και τον Connor το 1995. «Είτε είσαι θετή μητέρα, είτε είσαι ανάδοχη μητέρα είτε βιολογική μητέρα — είναι το συναίσθημα του να δένεσαι με ένα παιδί και να το βοηθάς να το καθοδηγήσεις και να το αναθρέψεις είναι σπουδαίο», δήλωσε.

 

Είχε άλλη μια αποβολή προς το τέλος του γάμου της

Το 2001, μετά από 11 χρόνια γάμου με τον Tom Cruise, η Nicole Kidman βίωσε μια δεύτερη αποβολή. Ήταν μια στοργική μητέρα του Connor Cruise και της Bella Cruise για χρόνια, αλλά ήλπιζε ακόμα να αποκτήσει και άλλο μωρό. Ήταν περίπου εκείνη την εποχή που και ο γάμος της με τον Tom Cruise όδευε προς το τέλος του.

Το 2018 μίλησε για τον πόνο της απώλειας ενός μωρού. «Η απώλεια μιας αποβολής δε συζητιέται όσο θα έπρεπε και είναι τεράστια θλίψη για ορισμένες γυναίκες». Συνέχισε προσθέτοντας ότι η γέννηση της κόρης της Sunday Rose Kidman Urban μετά τη μακρά πάλη της με θέματα υπογονιμότητας ήταν μια γλυκόπικρη εμπειρία. «Υπάρχει ένας τεράστιος όγκος πόνου και μια τεράστια ποσότητα χαράς από την άλλη πλευρά».

 

Ο χωρισμός της με τον Tom Cruise την επηρέασε πολύ

Η σχέση του Τομ Κρουζ με τη Νικόλ Κίντμαν ήταν στα πρωτοσέλιδα για χρόνια και έπαιξαν καλά τον ρόλο του ζευγαριού του Χόλιγουντ. Δηλαδή, μέχρι που ο ηθοποιός του «Mission: Impossible» κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2001, πιάνοντας εντελώς απροετοίμαστη τη σύζυγό του. Είχε αναφέρει «ασυμβίβαστες διαφορές», ως αιτία διαζυγίου, αλλά πολλοί υπέθεσαν ότι η εμπλοκή του Κρουζ με την Εκκλησία της Σαϊεντολογία ίσως έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο στο χωρισμό τους.

Ο Μάικ Ρίντερ, πρώην υψηλόβαθμο μέλος της Εκκλησίας της Σαϊεντολογία, έγραψε για το διαζύγιο του ζευγαριού στο βιβλίο του το 2022 «A Billion Years: My Escape From a Life in the Highest Ranks of Scientology». Περιέγραψε πώς ο επικεφαλής της εκκλησίας, Ντέιβιντ Μισκάβιτς, έγινε δυστυχισμένος όταν ο Κρουζ φαινόταν να απομακρύνεται από την εκκλησία και κατηγόρησε την Κίντμαν. «Όταν ο Τομ και η Νικόλ χώρισαν, ο Μισκάβιτς ήταν χαρούμενος που η "αρνητική επιρροή" της Νικόλ δεν έσυρε πλέον τον Τομ μακριά. Ο Κρουζ έκτοτε έγινε πιο ένθερμος στη δημόσια υποστήριξή του στη Σαϊεντολογία και τον Μισκάβιτς», έγραψε ο Ρίντερ.

View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Μπορεί να μη μάθουμε ποτέ τις ακριβείς λεπτομέρειες για το τι προκάλεσε τον χωρισμό τους, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι επηρέασε βαθιά την ηθοποιό. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο DuJour το 2012, η ​​Kidman παραδέχτηκε: «Μου πήρε πολύ χρόνο για να θεραπευτώ. Ήταν ένα σοκ για το σύστημά μου».

 

Ο απροσδόκητος θάvατος του πατέρα της, το 2014

Η Nicole Kidman μιλούσε συχνά για τον πατέρα της, κλινικό ψυχολόγο, με λατρεία. Τον Σεπτέμβριο του 2014 πέθαvε σε ηλικία 75 ετών. Ο Δρ Τόνι Κίντμαν βρισκόταν σε ξενοδοχείο στη Σιγκαπούρη, όπου επισκεπτόταν τη μικρότερη κόρη του Antonia, όταν κατέρρευσε και πέθαvε από καρδιακή προσβολή.

View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Τον Απρίλιο του 2024, η Nicole μοιράστηκε την πραγματική της αντίδραση στο θάvατο του πατέρα της. «Όταν πέθαvε ο πατέρας μου γέλασα. Γιατί ήταν τόσο καταστροφικό όταν τον είδα vεκρό. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι άρχισα να τρέμω και να γελάω, αλλά είναι αληθινό και βασίζεται στη βαθύτερη αγάπη και στο να μην μπορείς να χειριστείς μια τόσο δύσκολη κατάσταση».

 

Η δύσκολη σχέση της με τα υιοθετημένα παιδιά της

Τα υιοθετημένα παιδιά της Nicole Kidman και του Tom Cruise, Bella Cruise και Connor Cruise, έχουν μεγαλώσει τώρα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν καλά μεταξύ της Kidman και των παιδιών, και φαίνεται να οφείλεται στη συμμετοχή τους στην Εκκλησία της Σαϊεντολογίας. Μετά τον χωρισμό του Τομ και της Κίντμαν, υπήρξαν πολλές εικασίες για το αν ο σταρ του «Dogville» δε βλέπει πλέον πολύ την Μπέλα ή τον Κόνορ. Αν και η Kidman είχε την κόρη της παράνυμφο στον γάμο της με τον Keith Urban το 2006, η Kidman δεν παρευρέθηκε στον γάμο της Bella το 2015. Όταν ο Connor παντρεύτηκε το 2019, η Kidman φαίνεται να ήταν ανεπιθύμητη στο γάμο.

Η Κίντμαν φάνηκε να επιβεβαιώνει τις θεωρίες των μέσων ενημέρωσης για διαμάχη με τα παιδιά της λόγω της εκκλησίας, όταν είπε στη Sun τον Σεπτέμβριο του 2019: «Έχουν κάνει επιλογές να γίνουν Σαϊεντολογοι. Είναι δουλειά μας ως γονείς να προσφέρουμε πάντα αγάπη άνευ όρων…».

Έχει τις δικές της ιστορίες #MeToo

View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Η γέννηση του κινήματος #MeToo είχε ως αποτέλεσμα αμέτρητες γυναίκες να μιλούν με αλληλεγγύη για τις εμπειρίες τους με σ ε ξ ο υ α λ ι κ ή παρεvόχληση. Αν και η Νικόλ Κίντμαν έχει αποκρύψει πολλές λεπτομέρειες από τις δικές της προσωπικές εμπειρίες, έχει ξεκαθαρίσει ότι και αυτή έχει αντιμετωπίσει ανεπιθύμητες επιθέσεις.

Η ίδια δήλωσε το 2018: «Παντρεύτηκα τον Tom από αγάπη, αλλά ωφελήθηκα πολύ και στην καριέρα μου, καθώς ο γάμος με έναν εξαιρετικά ισχυρό άνδρα με εμπόδισε να παρενοχληθώ σ ε ξ ο υ α λ ι κ ά. Όταν χωρίσαμε όμως, έπρεπε να μεγαλώσω ουσιαστικά μόνη μου και να μάθω να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου. Έχω αρκετές ιστορίες παρεvόχλησης, τις οποίες δεν είμαι ακόμα έτοιμη να μοιραστώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
19 / position1: 5041 / position2: 10055
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb