ENTERTAINMENT

Αντζελα Δημητρίου: Ζητώ επίσημα συγγνώμη από την Αντζελα, είπε ο κουμπάρος της κόρης της

Βγήκε ένα θέμα ότι μου έχει κάνει μήνυση, δεν παρέλαβα τίποτα, πρόσθεσε ο Γρηγόρης Εκμαλιάν για την αγωγή που θα κατέθετε η τραγουδίστρια

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 10, 2024
Αντζελα Δημητρίου: Ζητώ επίσημα συγγνώμη από την Αντζελα, είπε ο κουμπάρος της κόρης της

Η Άντζελα Δημητρίου θα κατέθετε μήνυση εις βάρος του κουμπάρου της κόρης της, Όλγας Κιουρτσάκη, Γρηγόρη Εκμαλιάν, όπως είχε πει η δικηγόρος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγες μέρες μετά, το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουνίου, ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την τραγουδίστρια, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Αφού σχολίασε ότι οι σχέσεις της Άντζελας Δημητρίου με τον γαμπρό και την κόρη της έχουν αποκατασταθεί, άφησε υπονοούμενα ότι η μάνατζερ της τραγουδίστριας, είχε μερίδιο ευθύνης για ό,τι συνέβη.

Όσο για τη μήνυση που θα του έκανε η Άντζελα Δημητρίου, ο Γρηγόρης Εκμαλιάν είπε: «Βγήκε ένα θέμα ότι μου έχει κάνει μήνυση η Άντζελα. Δεν παρέλαβα τίποτα. Σαν άνθρωπος μπορεί να παρεκτράπηκα και ζητάω συγγνώμη επίσημα από την Άντζελα που μπορεί να είπα κάτι χωρίς αποδείξεις. Αν προχωρήσει η μήνυση της Άντζελας εναντίον μου δεν θα πάω καν στο δικαστήριο και θα δηλώσω ένοχος. Το κάνω από την ψυχή μου. Υπήρχαν βράδια που πόνεσα».

Το παρασκήνιο γύρω από τη μήνυση
Η τραγουδίστρια δεν ξέχασε όσα είπε ο κουμπάρος της κόρης της για την ίδια, όταν μαινόταν η οικογενειακή ρήξη ανάμεσα σε μητέρα και κόρη, πριν λίγο καιρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου είχε πει στο «Πρωινό ΣουΣου», ότι η Άντζελα Δημητρίου θα έκανε αγωγή στον Γρηγόρη Εκμαλιάν «μόνο για το κομμάτι που μίλησε για δήθεν αμοιβή την οποία έλαβε για τη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!» όπου η Άντζελα Δημητρίου περιέγραφε τι συνέβη στην Αμερική και τσακώθηκε με την κόρη και τον γαμπρό της.

Τι είχε πει ο Γρηγόρης Εκμαλιάν για την Άντζελα Δημητρίου
Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, όταν έγινε γνωστό ότι η τραγουδίστρια του είχε απαγορέψει την είσοδο στο κέντρο που εμφανιζόταν, μίλησε σε αρκετές εκπομπές, μεταξύ άλλων και στο «Fay's Time» για το παρασκήνιο του τσακωμού μητέρας και κόρης στην Αμερική και θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η Όλγα Κιουρτσάκη και ο άντρας της, προσπάθησαν να βάλουν «φρένο» στα έξοδα της τραγουδίστριας, τα οποία ήταν αρκετά. Σχετικά με αυτό είχε αναφέρει: «Βγήκε στα μαγαζιά και μέσα σε 10 λεπτά χάλασε 3.000 δολάρια, κάποια στιγμή πρέπει να πατήσει φρένο, πριν φύγει για την Αμερική αγόρασε 3.000 ευρώ ρούχα, δύο βαλίτσες γεμάτες, τις οποίες τις κουβαλούσε ο γαμπρός. Τότε ήταν καλός. Την έβαφε και τη χτένιζε η κόρη, τότε ήταν καλή».

O κουμπάρος του ζευγαριού είχε δηλώσει ακόμη, στην εκπομπή ότι: «Γνωρίζω τα πάντα, έμαθα τα πάντα και γι αυτό το πράγμα βρίσκομαι στην Ελλάδα, για να υπερασπιστώ τα παιδιά, γιατί είναι αθώα στην υπόθεση. Δεν έχω ανάγκη να πάρω το οκ από την Όλγα ή την Άντζελα, γιατί είμαι μέλος της οικογένειας. Είμαι με την Άντζελα πάνω από 30 χρόνια, σε όλες δύσκολες στιγμές είμαι δίπλα της, την αγαπάω σαν αδερφή μου, την Όλγα τη μεγάλωσα δίπλα μου, την πάντρεψα. Προσπαθώ να τους τα βρω για αυτό είμαι, γιατί ο μόνος που μπορεί να τους τα βρει και να φτιάξει τα πράγματα, είμαι εγώ κανένας άλλος».
antzela_olga_fotis_kiourtsaki

Ακόμη, ο Γρηγόρης Εκμαλιάν είχε τονίσει: «Την έχουν μπερδέψει, υπήρχε ένα κύκλωμα πίσω από την Άντζελα όλα τα χρόνια, έρχονται και φεύγουν. Και ξαφνικά, βρίσκεται ένας άνθρωπος που έρχεται να βάλει τα πράγματα σε μια πορεία, αυτός είναι ο γαμπρός της. Της βάζουν λόγια. Ο γαμπρός της, τη βοήθησε με υποχρεώσεις που έπρεπε να τακτοποιηθούν, η Άντζελα το έβλεπε αυτό. Η Άντζελα είναι ένα θρύλος πάνω στη δουλειά της και ο κάθε θρύλος όταν νιώσει εγκλωβισμένος, άσχετα αν είναι για καλό, επαναστατεί. Και μόλις της έδωσε το δικαίωμα ο κύκλος από δίπλα, επαναστάτησε εναντίον των παιδιών».

Τέλος, ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση, είπε ότι: «Τα λεφτά είναι δικά της και όχι δεν μπορεί να τα κάνει ό,τι θέλει, πρέπει να πάνε σε υποχρεώσεις» και πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Αυτή τη στιγμή έχει κάνει τεράστια καριέρα και θα έπρεπε να έχει μια βίλα 50 εκατομμυρίων, άλλα 20 στην τράπεζα και λόγω των καταστάσεων, δεν υπάρχουν. Πονάω που τα λέω αυτά».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 1615 / position2: 2252
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb