ΜΟΔΑ

Τα ωραιότερα trends που επέστρεψαν από το 2000

Ποιες άραγε είναι οι πιο iconic 2000s fashion στιγμές που μπορείς να θυμηθείς;
Γράφει η MATINA KONTOY
Τα ωραιότερα trends που επέστρεψαν από το 2000
Φωτ. αρχείου / pexels

Από το 2000 έως σήμερα έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα και κυρίως στη μόδα! Οι αγαπημένες μας celebrities που καθορίζουν τη μόδα μας δείχνουν σε κάθε εμφάνιση τους πως οι τάσεις που επανήλθαν και πάλι στη μόδα, είναι ίδιες με αυτές που είχαν φορεθεί τη δεκαετία των 00s! Ποια είναι τα trends που επέστρεψαν δυναμικά φέτος;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τοπάκια με λογότυπα ή ατάκες


Η εποχή του μίνιμαλ, μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι ότι σιγά σιγά έχει αρχίσει να μας αποχαιρετά. Πλέον σε κάθε κατάστημα που επισκεπτόμαστε, το απόλυτο trend είναι τα έντονα σχέδια, τα prints, οι ατάκες και τα λογότυπα. Τα σχέδια αυτά, πηγαίνουν εμάς τους millenials (ναι, υπάρχουμε και εμείς ακόμα στο internet) στην εποχή του γυμνασίου/λυκείου. Τότε που η Lindsay στα Mean Girls και η Cher από το Clueless ήταν τα απόλυτα fashion icons. Οι μπλούζες αυτές λοιπόν επέστρεψαν και σήμερα.

Baguette bags

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Το απόλυτο trend, που όπου κι αν κοιτάξεις γύρω σου θα δεις μπροστά σου. Η Paris Hilton ήταν η επίσημη ambassador του trend αυτού. Οι μικροσκοπικές baguette bags είναι ο τέλειος συνδυασμός για κάθε outfit, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Προσωπική μας προτίμηση, είναι όταν τις φοράς με ένα λίγο πιο oversized outfit ώστε να το κάνουν να δείχνει λίγο πιο chic.

Χαμηλοκάβαλα τζιν


Το trend που είτε θα λατρέψεις, είτε θα μισήσεις. Ίσως να αποτελεί και το πιο iconic trend της δεκαετίας του 2000. Britney Spears, Lindsay Lohan, Eva Longoria - όλα τα icons της εποχής το είχαν υιοθετήσει στις street style και τις εμφανίσεις σε βραβεία. Σήμερα τα low rise jeans επιστρέφουν, όχι τόσο low rise όσο στο παρελθόν βέβαια, αλλά με μια σύγχρονη πινελιά. Αν αναζητάς και εσύ το τέλειο χαμηλοκάβαλο τζιν, μπορείς να δεις το Britney της συλλογής μας εδώ.

Denim on denim


Μια εμφάνιση του απόλυτου couple goals της εποχής Britney & Justin (που δυστυχώς, δεν είχε αίσιο τέλος), ήταν η αφορμή για τη δημιουργία αυτού του trend. Μετά από την εμφάνιση αυτή, όλο και περισσότεροι celebrities άρχισαν να το υποστηρίζουν. Πλέον η πιο σύγχρονη εκδοχή του, είναι να φοράς το τζιν παντελόνι σου και από πάνω ένα τζιν τζάκετ. Φόρεσε την baguette bag και τα sneakers σου και voila! Είσαι πανέτοιμη και super chic.

Cargo


Δε γινόταν να μην αναφέρουμε τα παντελόνια / σήμα κατατεθέν του street style. Ciara, Christina Aguilera, Gwen Stefani και η λίστα συνεχίζεται. Αμέτρητες εμφανίσεις με τα πιο badass παντελόνια της εποχής. Λογικό θα πούμε εμείς, αφού συνδυάζουν άνεση και στυλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
9 / position1: 50 / position2: 740
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb