CELEBS

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Δέχτηκε αρνητικά σχόλια επειδή αγκάλιασε την κόρη του

Η φωτογραφία ενθουσίασε τους περισσότερους followers

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 07, 2024
Ντέιβιντ Μπέκαμ: Δέχτηκε αρνητικά σχόλια επειδή αγκάλιασε την κόρη του

Μία φωτογραφία του Ντέιβιντ Μπέκαμ από το γήπεδο αγκαλιά με την κόρη του, Χάρπερ, ήταν ικανή για να διχάσει τους followers του για τον τρόπο που την αγκάλιαζε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περασμένο Σάββατο (1/6) ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε τον αγώνα της ομάδας του, συνοδευόμενος από τη 12χρονη κόρη του, Χάρπερ και τον γιο του, Κρουζ.

Μάλιστα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με την κόρη του, συνοδευόμενη από τη λεζάντα: «Δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε, αλλά έχω αυτή τη μικρή στο πλευρό μου».

Η φωτογραφία ενθουσίασε τους περισσότερους followers του Ντέιβιντ Μπέκαμ, όμως, σε ορισμένους δεν άρεσε ο τρόπος που εκείνος αγκαλιάζει την κόρη του, σχολιάζοντας πως είναι πλέον πολύ μεγάλη για τέτοιες αγκαλιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Γιατί μοιάζουν πάντα με ζευγάρι;», «Την ακουμπά με έναν τρομακτικό τρόπο», «Γιατί την ακουμπά τόσο πολύ και τη φιλάει στα χείλη; Είναι 12 ετών για το όνομα του Θεού. Είναι ανατριχιαστικός» ήταν μερικά από τα αρνητικά σχόλια που έγιναν στην ανάρτηση του Μπέκαμ, σύμφωνα με το boredpanda.com.

Βέβαια, δεν έλειψαν και εκείνοι που έσπευσαν να τονίσουν ότι το πρόβλημα το έχουν αυτοί που κάνουν τέτοια σχόλια και όχι ο Μπέκαμ με σχόλια, όπως: «Είναι τόσο λυπηρό που ένας γονιός δεν μπορεί να αγκαλιάσει το παιδί του, να το φιλήσει στα χείλη επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν πρόβλημα με το να δείχνουν τρυφερότητα στα παιδιά τους. Αυτοί είναι που έχουν το πρόβλημα. Αυτό δεν είναι νορμάλ, κατά τη γνώμη μου», «Όσοι νομίζουν ότι αυτό είναι ανάρμοστο, αυτοί είναι το πρόβλημα. Είναι η κόρη του! Δεν δείχνει να νιώθει άβολα και δείχνουν ευτυχισμένοι. Εμένα μου φαίνεται μια υγιής σχέση. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να βρουν ένα πρόβλημα και αυτό είναι αηδία», «Όποιος βλέπει κάτι λάθος σε αυτό, κάτι πάει πολύ λάθος με τον ίδιο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που χρήστες των social media σχολιάζουν αρνητικά την τρυφερότητα που δείχνει ο Μπέκαμ στα παιδιά του με αφορμή φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο παρελθόν και τον βλέπαμε να φιλάει κάποια από τα μικρά του παιδιά στο στόμα.


Από πλευράς του ο ίδιος δεν έχει αφήσει αναπάντητα τα σχόλια, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2017 στο BBC όπου είχε πει χαρακτηριστικά:


«Θέλουμε να δείξουμε αγάπη στα παιδιά μας. Δέχτηκα κριτική επειδή φίλησα την κόρη μου στα χείλη τις προάλλες. Φιλάω όλα μου τα παιδιά στα χείλη. Τον Μπρούκλιν, όχι. Ο Μπρούκλιν είναι 18, μπορεί να το βρει περίεργο. Ωστόσο, είμαι πολύ τρυφερός με τα παιδιά μου. Έτσι μεγάλωσαν εμένα και τη Βικτώρια και έτσι είμαστε και με τα παιδιά μας. Θέλουμε να δείξουμε στα παιδιά μας αγάπη και τα προστατεύουμε, τα φροντίζουμε, τα υποστηρίζουμε και είμαστε πολύ τρυφεροί μαζί τους».

Σε άλλη χρονική στιγμή ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Instagram: «Η μεγαλύτερη επιτυχία και η μεγαλύτερη αγάπη μου είναι η οικογένειά μου. Πρώτον, ευχαριστώ τη μαμά που έκανε τον μπαμπά μπαμπά (ξέρω, παιδιά, συγγνώμη) και δεύτερον ο μπαμπάς σας αγαπά όλους περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Συνεχίστε να είστε ο εαυτός σας και συνεχίστε να ονειρεύεστε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 181 / position2: 620
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb