ΜΑΛΛΙΑ

Ξηρά Λάδια: Iδανικά για τα μαλλιά σου το καλοκαίρι

Ενσωματώστε τα στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας
Από το NEWSROOM
Ξηρά Λάδια: Iδανικά για τα μαλλιά σου το καλοκαίρι
Kourtney Kardashian Barker instagram

Τα ξηρά έλαια αλλάζουν το παιχνίδι στη φροντίδα των μαλλιών, προσφέροντας πληθώρα πλεονεκτημάτων χωρίς τα μειονεκτήματα των βαρύτερων ελαίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είτε θέλετε να τιθασεύσετε το φριζάρισμα, να προσθέσετε λάμψη, να προστατέψετε τα μαλλιά σας από τη θερμότητα ή απλά να θρέψετε και να επιδιορθώσετε τις κλειδαριές σας, τα ξηρά έλαια παρέχουν μια ευέλικτη και αποτελεσματική λύση. Ενσωματώστε ξηρά έλαια στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας και ζήστε τα μεταμορφωτικά αποτελέσματα αυτών των ελαφριών, πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά ελιξιρίων.

Δημοφιλή ξηρά λάδια για τα μαλλιά

Έλαιο Αργκάν: Συχνά αναφέρεται ως «υγρός χρυσός», το έλαιο αργκάν είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα, καθιστώντας το εξαιρετικό για την ενυδάτωση και την επανόρθωση των μαλλιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λάδι Jojoba: Μιμούμενο στενά τα φυσικά έλαια που παράγονται από το τριχωτό της κεφαλής, το λάδι jojoba είναι εξαιρετικό για την εξισορρόπηση της παραγωγής λαδιού και για την προσθήκη ελαφριάς ενυδάτωσης.

Έλαιο σταφυλιού: Ελαφρύ και εύκολα απορροφήσιμο, το έλαιο σταφυλιού είναι τέλειο για όσους έχουν λεπτά μαλλιά. Είναι επίσης πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, τα οποία βοηθούν στην προστασία των μαλλιών από τις περιβαλλοντικές βλάβες.

Λάδι αγριοτριανταφυλλιάς: Γνωστό για τις αναπλαστικές του ιδιότητες, το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων μαλλιών και στην προώθηση ενός υγιούς τριχωτού της κεφαλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
5 / position1: 441 / position2: 731
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb