CELEBS

Λόπεζ ‑ Αφλεκ: Τέλος εποχής για το λαμπερό ζεύγος

«Το δικό τους το σπίτι σε άλλους νοικιάζεται»

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 06, 2024
Λόπεζ ‑ Αφλεκ: Τέλος εποχής για το λαμπερό ζεύγος

Η έπαυλη που στέγασε τον έρωτα της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ βγαίνει στο σφυρί, όπως αποκαλύπτουν οι ταμπλόιντ που γράφουν εδώ και καιρό τον επίλογο στο γάμο του λαμπερού ζεύγους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθη χθες να αφήνει τα παιδιά της στο σχολείο, πριν πάει στο γραφείο της στο Λος Άντζελες για να ξεκινήσει τη ρουτίνα της, την ώρα που εξακολουθούν να οργιάζουν οι φήμες για τον χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ.

Το σπίτι που αγόρασε με τον (πρώην;) αγαπημένο της ενδέχεται να επιστρέψει σύντομα στην αγορά, γράφει η Daily Mail επιβεβαιώνοντας ότι μία σειρά με φωτογραφίες από την έπαυλή τους αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων έχουν εμφανιστεί σε ιστότοπους μεσιτών, έχοντας αφαιρεθεί μετά την πώληση του ακινήτου στο ζευγάρι τον περασμένο Μάιο.

Η είδηση τροφοδοτεί τις φήμες για το ρήγμα στις σχέσεις του ζευγαριού, που αυτή τη στιγμή ζει χωριστά. Χθες (5/6) η σούπερ σταρ εμφανίστηκε να εκτελεί τα καθήκοντα της μαμάς με μια φίλη της καθώς άφηναν τα παιδιά τους στο σχολείο, με τη Λόπεζ να κάθεται στη θέση του συνοδηγού. Αργότερα, η JLo - η οποία πρόσφατα ακύρωσε την περιοδεία της στις ΗΠΑ «για να είναι με τα παιδιά της και την οικογένειά της» μετά την αποτυχία του άλμπουμ της και την ταινία του Netflix Atlas που στοχοποιήθηκε από τους κριτικούς - έφτασε στο γραφείο της με το iPad της στο χέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η DailyMail.com αποκάλυψε ότι η έπαυλη του Μπεν και της Τζένιφερ στο Μπέβερλι Χιλς θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά. Τις τελευταίες εβδομάδες οι σταρ δεν έχουν κάνει πολλά για να διαψεύσουν τις φήμες ότι ο γάμος τους «είναι στα βράχια». Όταν της δόθηκε η ευκαιρία να σταματήσει μια για πάντα τις εικασίες διαζυγίου με μια ευθεία ερώτηση σε μία παρουσίαση για την τελευταία της ταινία στο Netflix, η Lopez το απέφυγε.

Τώρα, φωτογραφίες που απουσίαζαν στο παρελθόν από το πολυτελές εσωτερικό του συζυγικού τους σπιτιού έχουν εμφανιστεί σε ιστότοπους μεσιτών. Η DailyMail.com διαπίστωσε ότι αυτές οι νέες φωτογραφίες ανέβηκαν στον ιστότοπο ακινήτων Zillow.com τη 1η Ιουνίου και στις 5 Ιουνίου. Το σπίτι εξακολουθεί να αναφέρεται ως «πουλημένο»

Το ζεύγος αγόρασε το σπίτι και το πλήρωσε με μετρητά μετά από δύο χρόνια αναζήτησης για το σπίτι των ονείρων του σε αυτό που υποτίθεται ότι ήταν ένα παραμυθένιο τέλος στη μακρά ιστορία αγάπης τους. Σήμερα, πενήντα εικόνες, συμπεριλαμβανομένης μιας εξωτερικής φωτογραφίας του ανακτόρου που φωτίζεται και λάμπει στον ουρανό του Λος Άντζελες είναι ορατές σε πολλές τοποθεσίες ακινήτων όπου προηγουμένως δεν υπήρχε καμία.

Έχει επίσης ανέβει μια περιγραφή του ακινήτου που περιγράφει το κτήμα Wallingford, στο οποίο βρίσκεται το ακίνητο, ως ένα αποκλειστικό οικόπεδο 6 στρεμμάτων, το οποίο περιλαμβάνει όχι μόνο το κεντρικό κτήριο αλλά ένα παρακείμενο πρόσθετο σπίτι που παρέχει έναν τεράστιο ξενώνα μαζί με ένα σπίτι επιστάτη.

Υπάρχουν γκαράζ για 15 αυτοκίνητα και χώρος στάθμευσης για 80 και ένα υπαίθριο αθλητικό συγκρότημα με μπάσκετ, pickleball, γυμναστήριο, ρινγκ για μποξ, όπως επίσης και μπαρ και πισίνα τεραστίων διαστάσεων. Η κίνηση έχει πυροδοτήσει εικασίες ότι το ακίνητο των 17 υπνοδωματίων, 43.000 τετραγωνικών ποδιών πρόκειται να ξαναβρεθεί αθόρυβα στην αγορά. Εκπρόσωπος της Λόπεζ επεσήμανε ότι οι ίδιες οι εικόνες δεν είναι καινούριες.

Είναι απλώς η πιο πρόσφατη ένδειξη ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα με τους «Μπένιφερ» που παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022 προτού γιορτάσουν την ένωσή τους επίσημα στην Τζόρτζια τον επόμενο μήνα. Την περασμένη εβδομάδα η Λόπεζ σόκαρε τους θαυμαστές ακυρώνοντας ξαφνικά την αμερικανική περιοδεία της «This is Me Now» καθώς οι πωλήσεις αποδείχθηκαν απογοητευτικές.

«Δε θα το έκανα αυτό αν δεν ένιωθα ότι ήταν απολύτως απαραίτητο. Υπόσχομαι ότι θα το φτιάξω και θα είμαστε όλοι μαζί ξανά. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά» σχολίασε μεταξύ άλλων. Ομοίως, έχει αναφερθεί ότι ο Άφλεκ ο οποίος αυτή τη στιγμή μένει σε ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο στη συνοικία Brentwood του Λος Άντζελες κοντά στην πρώην του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Σύμφωνα με το In Touch, οι σταρ βρίσκονται σε θεραπεία ζευγαριού και η πρώην του Άφλεκ Τζένιφερ Γκάρνερ με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά, έχει αποδειχθεί υπέρμαχος του γάμου τους. Η ποπ σταρ και ο ηθοποιός έχουν να φωτογραφηθούν μαζί εδώ και πολύ καιρό. Και η JLo έχει συμμετάσχει σε μια σειρά από σημαντικά γεγονότα - την πρεμιέρα της ταινίας της στο Netflix Atlas και το Met Gala μόνη της.

Μια πηγή είπε στο TMZ ότι ο Άφλεκ δεν μπορούσε να παραστεί στην εκδήλωση του Met επειδή ήταν απασχολημένος με τα γυρίσματα του «The Accountant 2» σε όλη τη χώρα. Ωστόσο, βρήκε χρόνο να παρευρεθεί στο σόου Tom Brady μια μέρα νωρίτερα…

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 231 / position2: 1233
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb