CELEBS

Διάσημοι που λατρεύουν την Ελλάδα

Την προτιμούν συχνά για διακοπές

Διάσημοι που λατρεύουν την Ελλάδα
nextweb studio

Η Ελλάδα, με τα εκπληκτικά τοπία, την πλούσια ιστορία και τη ζωντανή κουλτούρα της, αποτελεί από πάντα πόλο έλξης για τους τουρίστες σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεταξύ αυτών των επισκεπτών είναι πολλές διασημότητες που έχουν δηλώσει δημόσια την αγάπη τους για τη χώρα μας, επιστρέφοντας συχνά στις ειδυλλιακές ακτές της τόσο για δουλειά όσο και για αναψυχή.

Ακολουθεί μια ματιά σε μερικές διάσημες προσωπικότητες που τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα.

Rita Wilson & Tom Hanks

View this post on Instagram

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

Ο Tom Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson είναι ίσως οι πιο γνωστοί θαυμαστές διασημοτήτων στην Ελλάδα. Η Wilson, η οποία έχει ελληνική κληρονομιά, μύησε τον Hanks στην ομορφιά και τον πολιτισμό της χώρας. Το ζευγάρι επισκέπτεται συχνά το σπίτι του στο νησί της Αντίπαρου, όπου απολαμβάνει το ήρεμο περιβάλλον μακριά από τα φώτα του Χόλιγουντ. Το 2020, οι δυο τους έγιναν επίτιμοι Έλληνες πολίτες, στερεοποιώντας τη βαθιά τους σχέση με το έθνος.

Russell Crowe

View this post on Instagram

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe)

Την αγάπη του για την Ελλάδα έχει εκφράσει και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Russell Crowe. Έχει επισκεφθεί τη χώρα αρκετές φορές, απολαμβάνοντας τα ιστορικά μνημεία και τη φυσική ομορφιά της.

Sarah Jessica Parker

View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Η Sarah Jessica Parker, η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City», έχει εκφράσει πολλές φορές τον θαυμασμό της για την Ελλάδα. Έχει εντοπιστεί να κάνει διακοπές στο νησί της Μυκόνου, όπου απολαμβάνει τις γραφικές παραλίες και την έντονη νυχτερινή ζωή. Η αγάπη της Parker για την Ελλάδα είναι έκδηλη και συχνά αναφέρει τη χώρα ως έναν από τους αγαπημένους της ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Lady Gaga

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Η Gaga έχει κάνει διακοπές σε μέρη όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, δείχνοντας συχνά εκπληκτικές εικόνες από τα τοπία με τους θαυμαστές της. Έχει επαινέσει την Ελλάδα για την εκπληκτική της θέα και τον φιλόξενο κόσμο, καθιστώντας την κορυφαία θέση για να χαλαρώσει.

Scarlett Johansson

View this post on Instagram

A post shared by scarlet Johansson 🔵 (@scarlett_johansson_officiail)

Η Scarlett Johansson, γνωστή για τους ρόλους της στους «Εκδικητές» και «Χαμένοι στη Μετάφραση», τρέφει βαθιά εκτίμηση για την ελληνική κουλτούρα και την ελληνική κουζίνα. Έχει βρεθεί να απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα, όπου επιδίδεται στο τοπικό φαγητό και εξερευνά τα πλούσια ιστορικά μνημεία. Τα ταξίδια της Johansson περιλαμβάνουν συχνά επισκέψεις σε λιγότερο γνωστά σημεία, δίνοντάς της μια πιο αυθεντική ελληνική εμπειρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 200 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb