Αεροπορική εταιρεία δίνει στις γυναίκες την επιλογή να μην καθίσουν δίπλα σε άνδρες

Οι επιθέσεις εναντίον γυναικών και παιδιών κατά τη διάρκεια εμπορικών πτήσεων αναφέρονται συχνά παγκοσμίως
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 03, 2024
Αεροπορική εταιρεία δίνει στις γυναίκες την επιλογή να μην καθίσουν δίπλα σε άνδρες

Η IndiGo Airlines, μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Ινδίας, εγκαινίασε μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στις γυναίκες που ταξιδεύουν να βλέπουν πού κάθονται άλλες γυναίκες όταν επιλέγουν θέσεις για τις πτήσεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η επιλογή της αεροπορικής εταιρείας προσφέρεται πιλοτικά  στις γυναίκες που κάνουν ηλεκτρονικό check-in για τις πτήσεις τους. Θα είναι διαθέσιμη σε γυναίκες που ταξιδεύουν είτε μόνες τους είτε ως μέρος μιας οικογενειακής κράτησης.

Αν και η αεροπορική εταιρεία δεν διευκρίνισε CNN στο τον λόγο για τον οποίο δίνει στις γυναίκες τη δυνατότητα να βλέπουν πού κάθονται άλλες γυναίκες, οι επιθέσεις εναντίον γυναικών και παιδιών κατά τη διάρκεια εμπορικών πτήσεων αναφέρονται συχνά παγκοσμίως. 

Στις ΗΠΑ, τα εγκλήματα επί αεροσκαφών εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του FBI, το οποίο σε σχετική έκθεση που δημοσιεύθηκε τον περασμένο Απρίλιο, ανέφερε ότι άνοιξε 96 υποθέσεις σεξουαλικών επιθέσεων κατά τη διάρκεια πτήσεων το 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Συνήθως, οι άνδρες είναι οι δράστες και οι γυναίκες και οι ασυνόδευτοι ανήλικοι είναι τα θύματα», επισημαίνει η έκθεση του FBI.

Με πληροφορίες από CNN

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 239 / position2: 751
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb