ΜΑΛΛΙΑ

Eίναι αυτό το μυστικό για μακριά, υγιή μαλλιά;

Η απάντηση είναι ναι, γιατί είναι δοκιμασμένο
Από το NEWSROOM
Eίναι αυτό το μυστικό για μακριά, υγιή μαλλιά;
@mollymae

Η influencer Molly Mae Hague στον χώρο της ομορφιάς είναι πιο δυνατή από ποτέ, καλύπτοντας ατελείωτες προτάσεις μακιγιάζ, συνεργασίες επωνυμιών και τη δική της σειρά tanners που δίνουν λάμψη, Filter By Molly Mae.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν η Molly προτείνει μια αγορά, η εταιρεία ξεπουλάει. Και το πιο πρόσφατο προϊόν στο οποίο θέτει το όνομά της είναι βασικό εργαλείο για τη νέα της ρουτίνα υγιεινής περιποίησης μαλλιών.

 Αφού απέκτησε την κόρη της Bambi, η Molly παρατήρησε μια αλλαγή στα μαλλιά της και θέλει να επαναφέρει τα πράγματα στη σωστή τους πορεία, φυσικά με τη βοήθεια των σωστών προϊόντων.

Μιλώντας για τα δημοφιλή προϊόντα της, η Molly  εξηγεί ότι έχει καταλήξει να βασίζεται στο Ful Scalp Massager, που κοστίζει περίπου 10 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι καταπληκτικά όταν βάζεις τη θεραπεία σου ή το κοντίσιονερ σου στο ντους να κάνεις πραγματικά μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σου και να ενεργοποιήσεις τους θύλακες των τριχών σου».

Το Ful's Scalp Massager είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε ταξίδι ανάπτυξης μαλλιών. Κατασκευασμένο από μαλακή σιλικόνη και βιοδιασπώμενο άχυρο, το έξυπνο εργαλείο κάνει απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής ενώ βοηθά στην απολέπιση και στην αύξηση της ροής του αίματος στην περιοχή που με τη σειρά του οδηγεί στην ανάπτυξη των μαλλιών. Δοκίμασέ το μιας και στην αγορά υπάρχουν πολλές εταιρείες με αυτό το εργαλείο! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
4 / position1: 190 / position2: 525
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb