ΝΥΧΙΑ

Chrome Nails: Τα νύχια που πρέπει να κάνεις με το πρώτο μαύρισμα

Κάνουν κάθε χρώμα πιο όμορφο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Chrome Nails: Τα νύχια που πρέπει να κάνεις με το πρώτο μαύρισμα
collage

Τα Chrome Nails εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2023. Προσφέροντας μια καθαρή, λαμπερή πινελιά σε ένα οποιοδήποτε κλασικό χρώμα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το μανικιούρ παραμένει σταθερά αγαπημένο όλο το χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πίσω το φθινόπωρο, ίσως να είχατε δοκιμάσει την τάση των νυχιών glazed donut, εμπνευσμένη από το κομψό και λαμπερό μανικιούρ της Hayley Bieber. Τώρα όμως τα chromes επιστρέφουν και είναι τέλεια για το καλοκαίρι (μαζί με τα νύχια Aperol φυσικά).

Η nail expert Lianne Burgess λέει στο Glamour, ότι είναι το τέλειο νύχι που μπορεί να δει να μένει όλη την επόμενη σεζόν: όποια σχέδια κι αν έχετε, υπάρχει τρόπος να ενσωματώσετε αυτό το cool κομψό σχέδιο.

Σκεφτείτε ροζ τύπου Barbie, τα χαριτωμένα κοραλί και τις υπέροχες πράσινες αποχρώσεις για να φέρετε ένα ποπ χρώμα στα καλοκαιρινά σας σχέδια. Ιδανικά για τα πρώτα beach parties ή να περάσετε μια μέρα δίπλα στην πισίνα, αυτά τα νύχια είναι ιδανικά από τη μετάβαση από τη μέρα στη νύχτα και να αναδείξουν και το μαύρισμά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
2 / position1: 398 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb