ENTERTAINMENT

First Dates: Tο πρώτο ραντεβού με ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρι της εκπομπής που έληξε κάπως άδοξα

Iδιο χρώμα μαλλιών, αλλά τελείως διαφορετική ενέργεια είχαν η Μαρία και η... Μαρία

Δημοσίευση ΜΑΙ 28, 2024
First Dates: Tο πρώτο ραντεβού με ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρι της εκπομπής που έληξε κάπως άδοξα

Οι δύο 22χρονες κοπέλες, η μία από την Αθήνα και η άλλη από τη Θεσσαλονίκη, το μόνο που είχαν κοινό ήταν τα ροζ μαλλιά τους και την ηλικία τους. Έκαναν το πρώτο ραντεβού στο ριάλιτι γνωριμιών του Star, αλλά δεν θα βγουν δεύτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δυο τους βρέθηκαν στο εστιατόριο του First Dates και ήταν το ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρι της εκπομπής. «Χαίρομαι που είμαι το πρώτο gay κορίτσι στο First Dates» είπε η Μαρία και παραδέχθηκε ότι την έχει πέσει σε πολλές στρέιτ κοπέλες αλλά αυτό μόνο σε καλό της έχει βγει «Την έχω πέσει σε πάρα πολλές και δεν μου έχει τύχει σε κακό.

Μου έχει βγει σε καλό γιατί ήμουν πάντα η εξαίρεση. Και μπορεί να συνεχίσει να είμαι. Έχω πάρα πολύ καλό τρόπο» ανέφερε η Μαρία μην μπορώντας να πάρει το βλέμμα της επάνω από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί την οποία φλέρταρε λέγοντάς της πως «είσαι ωραία γυναίκα, αγχώνεις με το βλέμμα σου».

Η έτερη Μαρία, ετών 22 από Αθήνα, ως λεσβία θέλει να σπάσει λίγο τα στερεότυπα που υπάρχουν στην κοινωνία μας ιδίως με το εάν το ραντεβού καταλήξει σε σχέση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα κοινά αυτά στοιχεία τις έκαναν να είναι πιο άνετες στην αρχή της συζήτησης, με τη Ζεν να περιμένει η ροζ νεραϊδόσκονη να κάνει το θαύμα της αν και τελικά φαίνεται πως το ραντεβού αυτό δε θα έχει ευτυχή κατάληψη καθώς οι δυο κοπέλες αποφάσισαν πως δεν θα ήθελαν να βγουν δεύτερο ραντεβού εκτός και αν αυτό μείνει στο... φιλικό, όπως είπε η Μαρία από τη Θεσσαλονίκη. 

Τα σχόλια στο Twitter για το πρώτο ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρι της εκπομπής ήταν ανάμεικτα. Αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο από όλα ήταν το γεγονός ότι η Μαρία από τη Θεσσαλονίκη δεν σταμάτησε λεπτό να σχολιάζει την κολλητή της και να κάνει κολακευτικά σχόλια στη Ζενεβιέβ.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 371 / position2: 865
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb