SKIN CARE

Glass Skin: Πώς θα έχεις κι εσύ τέλειο δέρμα όπως οι Ασιάτισσες

Θέλει τρόπο αλλά όχι κόπο
Από το NEWSROOM
Glass Skin: Πώς θα έχεις κι εσύ τέλειο δέρμα όπως οι Ασιάτισσες
Φωτογραφία από Tuấn Kiệt Jr

Εκτός από τις σαγηνευτικές ρομαντικές πλοκές και τα υπέροχα κοστούμια, οι θαυμαστές του "Bridgerton" πιθανότατα έχουν προσέξει το δέρμα των πρωταγωνιστριών που μοιάζει με γυαλί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το glass skin ήταν σημείο αναφοράς στη Νότια Κορέα πολύ πριν περάσει στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί.

Όπως υποδηλώνει το όνομα της τάσης, το γυάλινο δέρμα είναι δέρμα που μοιάζει με γυαλί στην εμφάνιση και την υφή του, είναι άψογο και λαμπερό. Μάλιστα, μιλώντας στο Allure, οι ιδρυτές του Glow Recipe Sarah Lee και Christine Chang εξήγησαν την τάση ομορφιάς ως «δέρμα που φαίνεται κρυστάλλινο, χωρίς πόρους, ημιδιαφανές και λαμπερό».

Εκτός από την προώθηση της υγιούς όψης του δέρματος, η τάση K-beauty δίνει έμφαση στην ευεξία και στον πολυπόθητο "me time".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει κάτι στο να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας μετά από μια κουραστική μέρα και να περιποιηθείτε το δέρμα σας με μια σειρά προϊόντων που γνωρίζετε ότι θα κάνουν τη διαφορά.

«Η τάση του glass skin αντανακλά μια ευρύτερη επιθυμία για φυσική ομορφιά και καταναλωτικές πρακτικές που δίνουν προτεραιότητα στις αβίαστες ρουτίνες ομορφιάς και μια νοοτροπία συνέπειας στην περιποίησή μας», δήλωσε η αισθητικός Erica Choi στη Vogue. αν και η τρέλα με το γυάλινο δέρμα δίνει προτεραιότητα στη φροντίδα του δέρματος έναντι του μακιγιάζ, η εμφάνιση μπορεί να μιμηθεί με ορισμένα προϊόντα, όπως ακριβώς έχουμε δει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και στο «Brigerton».

Το γυάλινο δέρμα είναι η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας και θα θελήσετε να ξεκινήσετε με διπλό καθαρισμό όταν πλένετε το πρόσωπό σας.

Ο λόγος για αυτό είναι ότι δεν μπορούν να αφαιρεθούν πλήρως όλα τα καλλυντικά, ειδικά το αντηλιακό, και η συσσωρευμένη βρωμιά με ένα μόνο προϊόν. Για να χειριστείτε το μακιγιάζ και το SPF, προτιμήστε ένα καθαριστικό με βάση το λάδι ή νερό μικκυλίου.

Στη συνέχεια, ένα καθαριστικό με βάση το νερό θα αντιμετωπίσει τυχόν εναπομείναντες ρύπους, κάνοντας το δέρμα σας έτοιμο για το επόμενο βήμα: την απολέπιση.

Η απολέπιση, ωστόσο, δεν πρέπει να είναι ένα καθημερινό βήμα περιποίησης της επιδερμίδας. Για να αποφύγετε τον ερεθισμό στην επιδίωξή σας για μια άψογη επιδερμίδα, βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε ένα απαλό απολεπιστικό, όπως το αμυγδαλικό οξύ, όχι περισσότερες από μερικές φορές την εβδομάδα.

Αφού καθαρίσετε με επιτυχία το πρόσωπό σας χωρίς να το αφαιρέσετε από τα πολύτιμα έλαιά του, ήρθε η ώρα για ενυδάτωση. Ένα καλό τονωτικό και μια κρεμώδης ενυδατική κρέμα είναι απαραίτητα. Ο τύπος του προϊόντος που χρησιμοποιείται για αυτό το βήμα θα εξαρτηθεί από τον τύπο δέρματος που έχετε.

Τέλος, αυτό που λέμε και ξαναλέμε - το να πίνετε άφθονο νερό μπορεί από μόνο του να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια όμορφη, γυάλινη επιδερμίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
10 / position1: 151 / position2: 620
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb