ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα 3 ζώδια που θα πληγωθούν βαθιά αυτό το σαββατοκύριακο

Κάποια ζώδια θα δουν την καρδιά τους να ραγίζει
AstroGirl
Τα 3 ζώδια που θα πληγωθούν βαθιά αυτό το σαββατοκύριακο
Unsplash

Αυτό το Σαββατοκύριακο, οι ουράνιες ευθυγραμμίσεις δείχνουν μια ταραχώδη περίοδο στα θέματα καρδιάς για ορισμένα ζώδια ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που μπορεί να πληγωθούν αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος, γνωστός για τη σταθερή του πίστη και την επιθυμία του για σταθερότητα, μπορεί να βρει αυτό το Σαββατοκύριακο ιδιαίτερα προκλητικό. Η ευθυγράμμιση Αφροδίτης και Ουρανού υποδηλώνει απροσδόκητες αλλαγές και διαταραχές στις ρομαντικές σχέσεις. Για τους Ταύρους, αυτό μπορεί να είναι ανησυχητικό, καθώς ευδοκιμούν στη ρουτίνα και την ασφάλεια. Ίσως ανακαλύψεις κάτι για τον σύντροφό σου που κλονίζει τα θεμέλια της εμπιστοσύνης σου. Αυτό μπορεί να είναι ένα μυστικό του παρελθόντος που έρχεται στο φως ή μια ξαφνική αλλαγή στα συναισθήματά του.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι γνωστοί για τη χαρισματική και παθιασμένη φύση τους, φορώντας συχνά την καρδιά τους στα μανίκια τους. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, μπορεί να αντιμετωπίσουν συναισθηματικές προκλήσεις που δοκιμάζουν την ανθεκτικότητά τους. Η τοποθέτηση της Σελήνης σε αντίθεση με τον Άρη υποδηλώνει πιθανές συγκρούσεις και αυξημένα συναισθήματα. Να περιμένεις διαφωνίες που θα μπορούσαν να κλιμακωθούν σε πλήρεις διαφωνίες. Αυτές οι συγκρούσεις μπορεί να προέρχονται από παρεξηγήσεις ή ανεπίλυτα ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί, με τον έντονο και παθιασμένο χαρακτήρα τους, μπορεί να βρουν αυτό το Σαββατοκύριακο ιδιαίτερα δύσκολο στις ρομαντικές τους σχέσεις. Η επιρροή του Πλούτωνα, του κυρίαρχου πλανήτη του Σκορπιού, μπορεί να φέρει βαθιές συναισθηματικές μεταμορφώσεις αλλά και βαθιά στενοχώρια. Τα θέματα εμπιστοσύνης θα μπορούσαν να έρθουν στο προσκήνιο, δημιουργώντας ένταση και συναισθηματική απόσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb