MAKEUP

Οι 8 κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2024

Ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε όλα!
Γράφει η MATINA KONTOY
Οι 8 κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2024
Φωτ. αρχείου / pexels

Οι ζεστές ανοιξιάτικες μέρες είναι πλέον εδώ και φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης, για να μας προετοιμάσουν για το καλοκαίρι που έρχεται. Ποια είναι τα πιο φρέσκα makeup looks που είδαμε στις πασαρέλες και θα επικρατήσουν το καλοκαίρι που μας έρχεται;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέρυσι ζήσαμε την επανάσταση του χάλκινου, με τα ζωηρά κόκκινα και τα φωτεινά ροδακινί χρώματα να εμφανίζονται παντού. Φέτος, ποια είναι το beauty trends που πρέπει να γνωρίζουμε;

Hypershine

View this post on Instagram

A post shared by Danessa Myricks (@danessa_myricks)

Αυτή η τάση είναι στα σκαριά εδώ και λίγο καιρό και δεν μπορεί να αγνοηθεί πλέον: τα γυαλιστερά βλέφαρα είναι και επίσημα εδώ!

Σίγουρα έχεις δει αυτή την τάση να εμφανίζεται στην πασαρέλα και στα editorials εδώ και χρόνια, αλλά ίσως στο δικό σου μακιγιάζ να σου φαίνεται πολύ εκκεντρική. Ωστόσο, μία δροσερή και γυαλιστερή εμφάνιση είναι τέλεια για το καλοκαίρι, επομένως γιατί όχι;

Για να δημιουργήσεις ένα γυαλιστερό αποτέλεσμα στα βλέφαρα, δε χρειάζεται να έχεις πολλά, αρκεί να δοκιμάσεις το SuperStay Vinyl Ink της Maybelline, που ήδη πολλοί beauty gurus του Tik Tok το χρησιμοποιούν και στα βλέφαρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Grungy Eyes

@abbyroberts grungy eyes all year long #indiesleaze #grunge ♬ som original - júlia ౨ৎ

Αυτό το καλοκαίρι, τα τέλη της δεκαετίας του '70 και οι αρχές της δεκαετίας του '80 επιστρέφουν δυναμικά. Μπορεί να σου φαίνεται έντονο αυτό το μακιγιάζ με σκούρα χρώματα, όμως μπορείς να το δοκιμάσεις με μπλε, πράσινη, καφέ ή λιλά σκιά, για ένα πολύ δροσερό αποτέλεσμα. Με αυτήν την παλέτα βρες την εδώ μπορείς να δημιουργήσεις πολλά διαφορετικά μακιγιάζ, χωρίς να χρειάζεσαι πολλά προϊόντα.

 

Berry Stained Lips

View this post on Instagram

A post shared by Loren Canby | Makeup Artist (@lorencanbymakeup)

Έχουμε ήδη δει στα χείλη αποχρώσεις κόκκινων φρούτων, όπως της φράουλας, όμως το φετινό καλοκαίρι θα δούμε περισσότερο σε χείλη και μάγουλα να κυριαρχούν οι μωβ αποχρώσεις του βατόμουρου. Και εδώ δε χρειάζεται να έχεις πολλά προϊόντα, αρκεί ένα Maybelline's SuperStay Ink Crayon στην απόχρωση Accept a Dare.

 

Sunset Colors

View this post on Instagram

A post shared by Violette (@violette_fr)

Σκέψου πως βρίσκεσαι στην παραλία ακριβώς την ώρα πριν τη δύση του ήλιου αναμένοντας να φωτογραφίσεις το ηλιοβασίλεμα ή και εσένα! Θα έχεις παρατηρήσει πως όλα εκείνη την ώρα δείχνουν μαγικά και χρυσαφένια σαν να έχεις βάλει στο πρόσωπό σου το καλύτερο φίλτρο που σβήνει οποιαδήποτε ατέλεια! Την αντανάκλαση που κάνει στο πρόσωπο το φως του ήλιου λοιπόν και αυτήν ακριβώς την ιδιαίτερη λάμψη της επιδερμίδας είναι που θέλουμε να πετύχουμε και αυτό το καλοκαίρι.

@jourdansloane Golden hour makeup! What look should I do next?! #tutorial #golden ♬ Just the Two of Us - Grover Washington, Jr.

Αυτή η τάση κάνει focus στο glowy skin, με άψογα ενυδατωμένη επιδερμίδα, χωρίς καλυπτικό foundation, μια bb cream αρκεί, και περιλαμβάνει τη χρήση ζεστών, αστραφτερών και χάλκινων προϊόντων για να πετύχεις το λαμπερό φινίρισμα που ζητάς! Οι ροδακινί, χρυσαφί και μπρονζέ αποχρώσεις είναι η σούπερ επιλογή για να ενισχύσεις τη φυσική σου ομορφιά και να κάνεις ένα “sunkissed” look.

 

Feathered Brows

View this post on Instagram

A post shared by Olivia Hancock (@oliviahancock_)

Κάποτε ήταν στη μόδα τα λεπτά και στρογγυλά φρύδια, με τα χρόνια φαίνεται ότι η τάση αυτή έχει μείνει στο παρελθόν, καθώς τις τελευταίες δεκαετίες πρωταγωνιστούν τα παχιά και έντονα φρύδια. Φέτος όλη οι beauty κοινότητα μιλά για τα feathered brows, τα φυσικά με ανοδική φορά φρύδια που σίγουρα έχεις δει στο Instagram.

Βρες εδώ και εδώ τα κατάλληλα εργαλεία για να πετύχεις τα feathered brows.

 

Cloud Skin

View this post on Instagram

A post shared by NADIA | نادية (@tuddynana)

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν γεμάτα λάμψεις και γυαλάδες. Αυτά τα δύο στοιχεία (προφανώς) δεν εξαφανίζονται από το μακιγιάζ μας, αλλά γίνονται πιο σοφιστικέ. «Λατρεύω τη φρέσκια, λαμπερή όψη», λέει ο make-up artist και Creative Director of Makeup Artist της MAC Cosmetics, Terry Barber. «Μία ελαφρώς περλέ επιδερμίδα μού θυμίζει πορτρέτα του 18ου αιώνα – περίτεχνα περιποιημένο δέρμα με περλέ τόνους στην κορυφή των ζυγωματικών και της μύτης. Ντελικάτο, κομψό».

 

In the Clear

View this post on Instagram

A post shared by Alex Babsky Makeup Artist (@babskymakeup)

Κι επειδή το καλοκαίρι συνεπάγεται και πολλή ζέστη, όπως είναι λογικό θέλουμε όσο το δυνατόν λιγότερο ή και καθόλου μακιγιάζ, επομένως ένα no mascara ή το clear mascara look, δηλαδή καθαρά μάτια με έμφαση στο δέρμα και έντονα χείλη είναι ό,τι πρέπει.

 

Bronzed Glow

View this post on Instagram

A post shared by Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ακόμα και το καλοκαίρι, τότε τι πιο όμορφο από τις μπρονζέ αποχρώσεις που θα δώσουν μία υπέροχη αίσθηση φωτός στην επιδερμίδα, όπως οι ακτίνες του ηλίου.  το καλοκαίρι σημαίνει συχνά μια δοκιμή χάλκινου, υγιούς δέρματος. Και τώρα, μπορείτε να έχετε το αποτέλεσμα χωρίς καν να συναντήσετε τις ακτίνες του ήλιου. Καθαρό, λαμπερό δέρμα και τέλεια φυσικά φρύδια και βλεφαρίδες. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσες να προσθέσεις σε αυτό το μακιγιάζ είναι οι ψεύτικες φακίδες, που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα απαλό μολύβι φρυδιών στην κατάλληλη απόχρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
10 / position1: 2225 / position2: 2926
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb