CELEBS

Λόπεζ ‑ Aφλεκ: Έσπευσαν να διαψεύσουν ότι είναι στα χωρίσματα

Πήγαν μαζί βόλτα και χαμογελούσαν σε παπαράτσι

Δημοσίευση ΜΑΙ 20, 2024
Λόπεζ ‑ Aφλεκ: Έσπευσαν να διαψεύσουν ότι είναι στα χωρίσματα

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ εθεάθησαν μαζί την Κυριακή 19 Μαΐου, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας που έκαναν με το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εν μέσω της έντονης φημολογίας ότι το ζευγάρι περνάει μεγάλη κρίση στη σχέση του ή ακόμη και ότι έχει ήδη χωρίσει και μένει σε ξεχωριστά σπίτια, οι δύο σταρ, πέρασαν μαζί την Κυριακή μαζί και... φρόντισαν να δείξουν στους παπαράτσι που βρίσκονταν κοντά τους, πόσο ευδιάθετοι είναι.

Το TMZ δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού μέσα από το αμάξι. Ο Άφλεκ οδηγούσε και η JLo καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Όταν είδαν τον φωτογράφο χαμογέλασαν, κίνηση σπάνια και για τους δύο, που ως επί το πλείστον αδιαφορούν για τους παπαράτσι. Παρόλα αυτά, δεν φάνηκε να «έπεισαν» το πρακτορείο. Στο σχετικό δημοσίευμα που αναρτήθηκε την επομένη από το πρακτορείο ειδήσεων, το TMZ αναφέρεται στους «Μπένιφερ» ως ένα «προφανώς αποξενωμένο ζευγάρι». Η ίδια πηγή εξήγησε ότι Λόπεζ και Άφλεκ συναντήθηκαν στη Σάντα Μόνικα, όπου και οι δύο εμφανίστηκαν για να υποστηρίξουν το παιδί της JLo, Έμα, σε μια σχολική εκδήλωση. Το «παρών» έδωσε και η πρώην σύζυγος του Άφλεκ, Τζέν ιφερ Γκάρνερ με το ένα παό τα παιδιά τους, που έχει πολύ καλή σχέση με την Έμα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 285 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb