ΜΑΛΛΙΑ

Sunbeam Blonde, το απόλυτο χρώμα για τις ξανθές και πάλι στη μόδα για φέτος

Με έντονες επιρροές από τα 90s
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Sunbeam Blonde, το απόλυτο χρώμα για τις ξανθές και πάλι στη μόδα για φέτος

Τώρα που η άνοιξη είναι εδώ και το καλοκαίρι πλησιάζει γρήγορα, το να βάψετε τα μαλλιά σας ξανθά είναι ο τέλειος τρόπος για να φέρετε το καλοκαίρι γρηγορότερα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η χρυσή ξανθιά απόχρωση περνά μια τέτοια στιγμή αυτή την εποχή. 

Έχοντας την Carolyn Bessette-Kennedy και τη Claudia Schiffer ως εξαιρετικά παραδείγματα γυναικών που έχουν δοκιμάσει την τάση στο παρελθόν, η Nicola Clarke, hair stylist, επισημαίνει ότι, πιο πρόσφατα, η εμφάνιση ήταν ορατή στις εκθέσεις άνοιξη-καλοκαίρι 2024.

Στις πασαρέλες των Philosophy di Lorenzo Serafini και Emporio Armani, τα λαμπερά χρυσά μαλλιά έφεραν φως στα πρόσωπα των μοντέλων, μειώνοντας την ανάγκη για άφθονο μακιγιάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από την προσθήκη φωτεινότητας και όψης υγιούς απόχρωσης στο δέρμα (που είναι ακόμα χλωμό μετά από έναν μακρύ, βροχερό χειμώνα), το sunbeam Blonde κάνει τα μαλλιά να φαίνονται -όπως υποδηλώνει το όνομα- ηλιοκαμένα και φυσικά.

«Είναι η όψη που αποκτάς αφού κάθεσαι στον ήλιο για μερικές εβδομάδες», λέει η Clarke. «Απλώς ζητήστε από τον κομμωτή σας να κάνει ανταύγειες σε διαφορετικές αποχρώσεις, όπως μελί ανάμεσα στα ξανθά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
4 / position1: 140 / position2: 587
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb