ENTERTAINMENT

Όλγα Βλαχοπούλου: «Διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος» αποκάλυψε η γνωστή στιχουργός

Συγκινεί η στιχουργός και συγγραφέας

Δημοσίευση ΜΑΙ 15, 2024
Όλγα Βλαχοπούλου: «Διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος» αποκάλυψε η γνωστή στιχουργός

Συγκινεί η στιχουργός και συγγραφέας Όλγα Βλαχοπούλου, που σήμερα (15.05.2024) αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο στο στήθος και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αποκάλυψή της έγινε με μια ανάρτησή της στο Instagram. Εκεί, η Όλγα Βλαχοπούλου έκανε γνωστό ότι ο καρκίνος στο στήθος εντοπίστηκε όταν έκανε τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο.

Η στιχουργός υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου και μέσα από την ανάρτησή της, μεταφέρει μήνυμα αισιοδοξίας πως «όλα θα πάνε καλά» γιατί «δεν μπορεί να γίνει αλλιώς».

«Κορίτσια, υπέροχες μου γυναίκες να μη παραλείπετε το προληπτικό έλεγχο για κανένα λόγο! Μπορείτε να προλάβετε οτιδήποτε παρουσιαστεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ταξίδι μου στη νέα αυτή περιπέτεια δε τελείωσε ακόμα! Θα είναι όμως ένα ταξίδι γεμάτο γνώση! Και ήρθε να με κάνει πιο δυνατή και πιο ερωτευμένη ακόμα με τη ζωή! Και είναι τόσο ωραία πανάθεμά την!», καταλήγει στην ανάρτησή της η Όλγα Βλαχοπούλου.

Η στιχουργός και συγγραφέας είναι γνωστή για τις συνεργασίες της με κορυφαίους τραγουδιστές όπως οι: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δημήτρης Μητροπάνος, Φίλιππος Πλιάτσικας, Μπάμπης Στόκας, Αντώνης Ρέμος, Νίκος Βέρτης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου, Σάκης Ρουβάς, Πασχάλης Τερζής, Νατάσα Θεοδωρίδου κ.α..

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Vlachopoulou (@olga_vlachopoulou)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 220 / position2: 549
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb