ENTERTAINMENT

First Dates: Η στιγμή που ένας 78χρονος παίκτης έκανε πρόταση γάμου σε 75χρονη

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση ΜΑΙ 14, 2024
First Dates: Η στιγμή που ένας 78χρονος παίκτης έκανε πρόταση γάμου σε 75χρονη

Ο 78χρονος Γιάννης και η 75χρονη Νίτσα συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του First Dates. O Γιάννης αιφνιδίασε την κυρία Νίτσα, καθώς είχε συνεννοηθεί κρυφά με την παρουσιάστρια, Ζενεβιέβ Μαζαρί, να την κάνει πρόταση γάμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 78χρονος Γιάννης και η 75χρονη Νίτσα συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του First Dates.

O Γιάννης αιφνιδίασε την κυρία Νίτσα, καθώς είχε συνεννοηθεί κρυφά με την παρουσιάστρια, Ζενεβιέβ Μαζαρί, να της κάνει πρόταση γάμου.

«Θα με δείρεις, μου φαίνεται. Θα φάω ξύλο εγώ σήμερα. Θα με δείρεις σίγουρα, δε θα τη γλιτώσω! Δε θα τη βγάλω καθαρή απόψε! Λοιπόν, θα σου κάνω πρόταση γάμου. Θέλεις;» είπε σε εκείνο το σημείο χαρακτηριστικά ο 78χρονος παίκτης του ριάλιτι της αγάπης αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό το… ταίρι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σ’ ευχαριστώ πολύ! Αυτά έλεγες στην κοπέλα;», είπε γελώντας η Νίτσα μιας και είχε δει τον Γιάννη να συνομιλεί με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί στο τραπέζι.

«Ξαφνιάστηκα, έμεινα, μου ήρθε ταμπλάς εκείνη την ώρα. Δεν το περίμενα», παραδέχθηκε η διαγωνιζόμενη στην κάμερα του First Dates.

Λίγα λεπτά αργότερα, όλοι πλησίασαν στο τραπέζι, ο διαγωνιζόμενος και ο διαγωνιζόμενος είπε: «Ε βέβαια έχουμε το ναι, τι δεν το έχουμε; Το έχουμε το “ναι”, το έχουμε βέβαια”» και οι σαμπάνιες άνοιξαν για να αρχίσουν οι πανηγυρισμοί.



[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 116 / position2: 566
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb