ENTERTAINMENT

Ποια είναι η πιο διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή

Το κοινό του Ranker ψήφισε

Ποια είναι η πιο διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή
Nextweb Studio

Είναι δύσκολο να πει κανείς ποια είναι η πιο διάσημη ηθοποιός αυτή τη στιγμή, καθώς τα κριτήρια του καθενός και τα γούστα μπορεί να διαφέρουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Ranker όμως έκανε πρόσφατα μια έρευνα, βάζοντας το κοινό να ψηφίσει ποια θεωρεί την καλύτερη ηθοποιό του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή και η λίστα που σχηματίστηκε θα σε εκπλήξει.

View this post on Instagram

A post shared by scarlet Johansson 🔵 (@scarlett_johansson_officiail)

Πρώτη με διαφορά σε ψήφους, βγήκε η Scarlett Johansson, κερδίζοντας 15.013 ψήφους. Η διάσημη ηθοποιός έχει αποδέιξει την αξία της σε ταινίες όπως το Marriage Story, αλλά έγινε και αγαπητή στο νεανικό κοινό ως Black Widow στις ταινίες της Marvel.

View this post on Instagram

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Αμέσως μετά, με 11.328 ψήφους ήρθε η πανέμορφη Margot Robbie που πρωταγωνιστώντας στην ταινία της Barbie έγινε γνωστή και στον τελευταίο άνθρωπο αυτής της γης.

View this post on Instagram

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Τρίτη, ήρθε η νεαρή Zendaya με 8.802 ψήφους. Έχει αγαπηθεί πολύ μέσα από τη σειρά Euphoria όπου ξεδίπλωσε το ταλέντο της, αλλά και ως κορίτσι του Spiderman και από τις ταινίες Dune.

Στις επόμενες θέσεις, ακολουθούν κατά σειρά οι: Jennifer Lawrence, Emma Watson, Emma Stone, Anne Hathaway, Jennifer Aniston, Natalie Portman και Elizabeth Olsen, οι οποίες συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. Εάν αναρωτίεσαι που βρίσκεται η Angelina Jolie, είναι στην αμέσως επόμενη θέση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 6362 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb