ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια ‑ Ερχεται η πιο τυχερή μέρα του χρόνου: Τι θα σου συμβεί

Τι μας περιμένει το άλλο μισό του Μαΐου
AstroGirl
Ζώδια ‑ Ερχεται η πιο τυχερή μέρα του χρόνου: Τι θα σου συμβεί
Φωτογραφία από Roberto Nickson

Η 18η Μαΐου θα μας κάνει όλους να απολαμβάνουμε θετικότητα και πιθανότητα καθώς ο Δίας σχηματίζει σύνοδο με τον ήλιο, αλλιώς γνωστός ως Jupiter cazimi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πλανήτης της αφθονίας και της επέκτασης θα συναντηθεί με τον ήλιο στο αισθησιακό ζώδιο της γης Ταύρος, λάμποντας τη λαχταριστή Αφροδίτικη ενέργειά του σε όλους.

Γνωστή ως η πιο τυχερή μέρα του χρόνου, χαρίστε στον εαυτό σας κάτι ξεχωριστό, κοιμηθείτε λίγο αργότερα το βράδυ, βγείτε, κάντε γνωριμίες, ξεκινήστε κουβέντες και κάντε κάτι έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, ειδικά με τον ριψοκίνδυνο Άρη στον Κριό να συναντά τον Βόρειο Δεσμό.

Η αργή και μεθοδική ενέργεια θα δώσει τη θέση της σε κάτι πολύ πιο δροσερό, περίεργο και παιχνιδιάρικο καθώς ο ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 20 Μαΐου. Αφήστε τα ένστικτά σας ελεύθερα και μην παίρνετε τον εαυτό σας πολύ στα σοβαρά. Αυτή είναι η στιγμή να εξερευνήσετε να κάνετε ερωτήσεις, να μοιραστείτε ιδέες και να δοκιμάσετε οποιαδήποτε νέα προσπάθεια φωτίζει το μυαλό σας, όσο φευγαλέα κι αν είναι.

Στις 23, η πανσέληνος του Τοξότη θα έχει τους πάντες να στοχάζονται και να συλλογίζονται μεγαλύτερους ορίζοντες. Καθώς η πανσέληνος έχει να κάνει με την ενέργεια, είναι όλα αυθόρμητα, και μπορεί να υπάρξει μια έκπληξη που αποκαλύπτεται γύρω από αυτή τη πανσέληνο. Η συνολική ενέργεια θα είναι στην απαλή και χαρούμενη πλευρά με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους την ίδια μέρα, αλληλεπιδρώντας με την πανσέληνο παράλληλα με τον Δία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 166 / position2: 885
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb