ENTERTAINMENT

Κόλαφος ο Γιαννόπουλος για τον Καλούτα: «Mη μας πουλάει και εξυπνάδα από πάνω»

Έξαλλος ήταν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σήμερα στον αέρα του Open με τον Ζερόμ Καλούτα

Δημοσίευση ΜΑΙ 10, 2024
Κόλαφος ο Γιαννόπουλος για τον Καλούτα: «Mη μας πουλάει και εξυπνάδα από πάνω»

«Έχει αναλάβει μια δουλειά με κρατικό χρήμα για κρατικό φορέα. Αν ενοχλήθηκε από τα σχόλια, πρόβλημά του», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τον Ζερόμ Καλούτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έξαλλος ήταν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σήμερα στον αέρα του Open με τον Ζερόμ Καλούτα. Ο γνωστός μουσικός παραγωγός και στιχουργός ήταν εκνευρισμένος με τον ηθοποιό για τα σχόλια που έκανε, αλλά και γι’ αυτά που ο ίδιος άκουσε μετά τη μετάδοση του πρώτου ημιτελικού.

«Το δίδυμο ήταν σαφώς βελτιωμένο από την πρώτη βραδιά. Δεν το συζητώ αυτό, το καταλάβαμε όλοι. Διάβασαν, έκαναν πρόβες κι άλλες, φάνηκε. Εντάξει, κάποια λαθάκια…», είπε αρχικά ο Αντώνης Λουδάρος κι εκεί τον διέκοψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Δεν διάβασαν και πάρα πολύ, Αντώνη, όταν περίμεναν να περάσει η Ιταλία. Δεν διάβασαν και πάρα πολύ, που την περιμέναν να περάσει στον τελικό, όταν η Ιταλία είναι μία από τις Big 5. Διάβασαν τόσο όσο», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τον Ζερόμ Καλούτα και την ατάκα του «η ΕΡΤ το κάνει με τον δικό της τρόπο που έχει εμάς και γενικά όλα γίνονται με έναν καινούργιο τρόπο», ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε: «Δεν είναι αλαζονικό αυτό; Έχει αναλάβει μια δουλειά με κρατικό χρήμα για κρατικό φορέα. Αν ενοχλήθηκε από τα σχόλια, πρόβλημά του.

Αν χάλασε η ζαχαρένια του, ξυδάκι. Ο κάθε ένας που αναλαμβάνει μια δουλειά με κρατικό χρήμα από κρατικό φορέα, να ξέρει ακριβώς μέχρι που πρέπει να μαζεύει την αλαζονία του. Αν ενοχλήθηκε από τα σχόλια στον πρώτο ημιτελικό, μην το ξανακάνει. Μη μας πουλάει και εξυπνάδα από πάνω».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Πριν 1 εβδομάδα
Tρελή τηλεθέαση σημείωσε η χτεσινή Eurovision
Σαρωτικός ο δεύτερος ημιτελικός με τη Μαρίνα Σάττι
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 270 / position2: 758
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb