«Δεν έχει νόημα να το κρύβω πια το ξέρετε όλοι…»: Η αποκάλυψη της Μαρίνας Σάττι

Τα προβλήματα στη 2η πρόβα
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 04, 2024
«Δεν έχει νόημα να το κρύβω πια το ξέρετε όλοι…»: Η αποκάλυψη της Μαρίνας Σάττι

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε στις πρώτες πρόβες της ενόψει του διαγωνισμού της Eurovision μίλησε η Μαρίνα Σάττι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό της ΕΡΤ στο Instagram για τη Eurovision η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε ότι τόσο ο ήχος, όσο και τα παπούτσια της δημιούργησαν δυσκολίες, όμως η τραγουδίστρια εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι όλα θα διορθωθούν.

«Στη δεύτερη πρόβα κάποια πράγματα πήγανε πάρα πολύ καλά με την κάμερα, εντάξει τώρα δεν έχει νόημα πια να το κρύβω, το ξέρετε όλοι ότι θα είναι μονοπλάνο αυτό που κάνουμε οπότε ο κάμεραμαν και η κάμερα είναι στην ουσία μέρος της χορογραφίας. Οπότε ένας άνθρωπος που πρέπει στην ουσία να χορέψει μαζί μας και να μετρήσει να ακούσει αυτό το στίχο και μετά να περπατάει, να γυρίσει γύρω γύρω από εμάς, να τρέξει, είναι μια πρόκληση. Σε σχέση με την πρώτη πρόβα πήγε πολύ καλύτερα αυτό χθες. Εντάξει εγώ είχα λίγο κάτι θέματα, γλιστρούσαν τα παπούτσια τέλος πάντων, αλλά βρήκαμε ένα τρόπο να το κάνουμε καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι, η οποία μίλησε και για τα προβλήματα που είχαν με τον ήχο.

«Με τον ήχο επίσης είχαμε κάποια θέματα, αλλά νομίζω ότι ξέρω γιατί έγινε αυτό, νομίζω ότι μία σημείωση που τους είχαμε δώσει στην πρώτη πρόβα κάπως παρεξηγήθηκε τέλος πάντων οπότε ελπίζω ότι αυτό το πράγμα θα φτιάξει μέχρι την γενική πρόβα που είναι μία μέρα την πριν τον ημιτελικό. Εμείς κάνουμε κάθε μέρα πρόβες στο ξενοδοχείο. Μου αρέσει που κάνουμε μονοπλάνο. Είναι κάτι που συμβαίνει και φαίνεσαι γι’ αυτό και δεν μπορείς να κρυφτείς γιατί είναι συνέχεια μια κάμερα μπροστά το πρόσωπό μου, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το μαγικό. Ότι υπάρχει διαφάνεια σε όλα.

Πραγματικά ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Κατά τ’ άλλα είναι πάρα πολύ ωραία εδώ. Στο ξενοδοχείο που μένουμε είναι κι άλλες χώρες και συμμετοχές και το βράδυ μαζευόμαστε μιλάμε βλέπουμε βιντεάκια στο YouTube, δείχνει ένας τον άλλον πράγματα, μαθαίνουμε, είναι όντως ένα φεστιβάλ. Λίγο κρύο κάνει, φυσάει. Για να δούμε. Τέλος πάντων, μην αγχώνεστε οι πρόβες είναι πρόβες και γι’ αυτό είναι πρόβες θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και πολλά πολλά φιλάκια».

View this post on Instagram

A post shared by Eurovision ERT (@eurovisionert)

View this post on Instagram

A post shared by Eurovision ERT (@eurovisionert)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 238 / position2: 1523
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb