ΜΟΔΑ

Καλεσμένη σε γάμο: Oι χρυσοί κανόνες στο ντύσιμο

Πέρα από το αυτονόητο, πως δεν φοράς λευκά
Από το NEWSROOM
Καλεσμένη σε γάμο: Oι χρυσοί κανόνες στο ντύσιμο
Φωτογραφία από Pavel Danilyuk

Οι κανόνες που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια τάξη στο χάος των επιλογών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να διαβάσετε την πρόσκληση

Πριν ακόμη αρχίσετε να σκέφτεστε τι θα φορέσετε, είναι σημαντικό να ελέγξετε την πρόσκληση για ενδυματολογικό κώδικα. Μερικοί γάμοι μπορεί να γίνονται σε εκκλησία όπου οι επισκέπτες μπορεί να ενθαρρύνονται να ντύνονται συντηρητικά. Άλλοι μπορεί να έχουν μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα. Οπότε, σίγουρα αξίζει να είσαι καλά ενημερωμένος εκ των προτέρων.

Προσέξτε την τοποθεσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μόλις μάθετε τι να περιμένετε, μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε το ντύσιμό σας. Αν ο γάμος θα γίνει σε γρασίδι, τα λεπτά τακούνια θα είναι περισσότερο εμπόδιο, γι' αυτό προτιμήστε σφήνες ή φλατ. Ή αν είναι έξω με πιθανότητα βροχής, μια ομπρέλα μπορεί να είναι χρήσιμη.

Οι περίφημοι «κανόνες» υπάρχουν για κάποιο λόγο

Αν και δεν είμαστε μεγάλοι οπαδοί των αυστηρών κανόνων ντυσίματος καλεσμένων σε γάμο, συχνά βοηθούν ως σημείο αναφοράς όταν επιλέγουμε τι δεν θα φορέσουμε. Άλλωστε, οι «χρυσοί κανόνες» του να μη φοράτε άσπρα, μαύρα ή να μη φοράτε πολύ έντονα χρώματα σε σημείο που σίγουρα θα ξεχωρίζετε περισσότερο σε όλα τα στιγμιότυπα είναι παγκόσμιοι και διαχρονικοί, για κάποιο λόγο. Επομένως, είναι καλύτερο να μην αναστατώσετε το ζευγάρι με το να εμφανιστείτε με ένα υπέροχο λευκό φόρεμα, εκτός αν, φυσικά, είστε απόλυτα σίγουρες ότι αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα με κανέναν τρόπο...

Η άνεση είναι το κλειδί

Επιπλέον, θέλετε πραγματικά να φορέσετε κάτι με το οποίο θα νιώθετε άνετα: χωρίς τιράντες που γλιστρούν στους ώμους ή πολύ στενό παντελόνι – και το ίδιο ισχύει και για τα εσώρουχα. Οι γάμοι συχνά διαρκούν πολύ και σπάνια υπάρχει η επιλογή να πάτε σπίτι και να αλλάξετε! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
7 / position1: 56 / position2: 464
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb