«Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά» – Αρνητές της ... σκόνης Πετράκος και Παπαθωμά

Οι αναρτήσεις για το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 24, 2024
«Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά» – Αρνητές της ... σκόνης Πετράκος και Παπαθωμά

Από την αφρικανική σκόνη έχει σκεπαστεί η μισή ώρα με την ατμόσφαιρα να έχει καλυφθεί από ένα απέραντο πορτοκαλί πέπλο. Το σπάνιο φαινόμενο που «χτύπησε» χθες όλη τη χώρα και τη «βύθισε» σε πορτοκαλί κλοιό, με απόκοσμες εικόνες τόσο από την Αθήνα όσο και από την Κρήτη και την Καλαμάτα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, αναμένεται να υποχωρήσει σταδιακά από σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο παρά τις συστάσεις των ειδικών για μέτρα προφύλαξης, ιδιαίτερα για άτομα αυξημένου κινδύνου, ορισμένοι… γνωστοί συνωμοσιολόγοι αρνούνται ακόμα και την ύπαρξη του φαινομένου.

Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος δεν πιστεύουν ότι η μισή χώρα έχει σκεπαστεί από αφρικανική σκόνη, αντ’ αυτού θεωρούν ότι συμβαίνει κάτι άλλο, «προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά», όπως γράφει σε ανάρτησή της στο Instagram η ηθοποιός.

View this post on Instagram

A post shared by Theofania Papathoma_official (@theofaniapapathoma_official)

«Και ενώ εσύ ονειρεύεσαι, παλεύεις κι αγωνίζεσαι να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, κάποιοι προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη. Πείτε μας πώς να καθαρίσουμε τα βαρέα μέταλλα που μας ψεκάζουν, από τον οργανισμό!» γράφει η κ. Παπαθωμά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γρηγόρης Πετράκος μάλιστα το θεωρεί «φοβερό» από ανθρώπους που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα να μην έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό και να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε.

Προσθέτει «να μου πεις, εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ… ».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
4 / position1: 184 / position2: 3040
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb