ENTERTAINMENT

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Τι είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τη στάση του παρουσιαστή

Δημοσίευση ΑΠΡ 22, 2024
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

«Τι αλαζονεία είναι αυτή ότι όταν κάνουμε πολύ χαμηλά νούμερα, φταίει η Nielsen; Πάρε μαύρο τώρα», επισήμανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τη στάση του παρουσιαστή του Alpha.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Μια μέρα δεν σε είδαν, γιατί ο άλλος ήταν καλύτερος. Μια μέρα δεν είχες καλή εκπομπή, δεν τρέχει και κάτι στις 500 εκπομπές".

Στα σχόλια του Νίκου Μάνεση προς την εταιρεία Nielsen και την αξιοπιστία των μετρήσεων τηλεθέασης αναφέρθηκε η παρέα του Fay’s Time το μεσημέρι της Δευτέρας (22/4). Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξέφρασε την αντίθεσή του προς τη στάση που κράτησε ο παρουσιαστής του Alpha, που μέσα στο Σαββατοκύριακο άσκησε δριμύτατη κριτική, με αφορμή τις χαμηλές επιδόσεις της εκπομπής του το πρωινό του Σαββάτου.

«Φτιάξτε τα others γιατί χάλασε ξανά. Σύμφωνα με την αγία AGB, χθες δεν μας είδε κανείς. Η λογική λέει ότι εμείς πρέπει να βγάλουμε μαύρο. Αφιερωμένο στην AGB και δείτε αύριο τι νούμερα θα έχει στο μαύρο. Θα μιλήσω στο μαύρο. Είχα δώσει όρκο να μην ξαναμιλήσω και να ανοίξω τρίτο ημίχρονο. Χάλασε, μαστορέψτε το, είναι ντροπή…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μάνεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εμένα μου κάνει λίγο αλαζονικό, ότι ποτέ η εκπομπή μας δεν μπορεί να κάνει 7%. Τι αλαζονεία είναι αυτή;», σχολίασε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και πρόσθεσε: «Μια μέρα δεν σε είδαν, γιατί ο άλλος ήταν καλύτερος. Μια μέρα δεν είχες καλή εκπομπή, δεν τρέχει και κάτι στις 500 εκπομπές».

«Τόσα χρόνια έβλεπα ότι ο Μάνεσης έκανε αυτές τις αναφορές για την τηλεθέαση, όταν είχε υψηλά νούμερα η εκπομπή του. Άρα αυτό που λέει δεν είναι ένας προσωπικός φόβος ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα μείνουν χωρίς δουλειά», επισήμανε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά σε όσα παρατήρησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. «Τι αλαζονεία είναι αυτή ότι όταν κάνουμε πολύ χαμηλά νούμερα, φταίει η Nielsen; Πάρε μαύρο τώρα», επισήμανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τη στάση του παρουσιαστή του Alpha.



[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 130 / position2: 902
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb