CELEBS

Suri Cruise: Τι σχέση έχει σήμερα ο Tom Cruise με την κόρη του και τι λένε τα πρόσφατα δημοσιεύματα

Η Suri ήταν μόλις έξι ετών όταν ο γάμος των γονιών της διαλύθηκε
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Suri Cruise: Τι σχέση έχει σήμερα ο Tom Cruise με την κόρη του και τι λένε τα πρόσφατα δημοσιεύματα

Ο Tom Cruise είναι γνωστό ότι κρατά την οικογενειακή του ζωή σχετικά ιδιωτική και υπάρχουν αναφορές ότι δεν έχει εμφανιστεί δημόσια με τη Suri για αρκετό καιρό. Οι λόγοι πίσω από αυτό δεν είναι απολύτως σαφείς, αλλά εικάζεται ότι οι διαφορές που σχετίζονται με την εμπλοκή του Cruise με τη Σαηεντολογία μπορεί να συνέβαλαν στην απόσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως πολλοί μελλοντικοί γονείς, ο Tom Cruise ήταν εκστασιασμένος με τον επικείμενο ερχομό του τρίτου παιδιού του! Μάλιστα, ήταν τόσο ενθουσιασμένος με τη Suri που φέρεται να αγόρασε το δικό του μηχάνημα υπερήχων για να μπορεί να τη βλέπει καθημερινά! Μόνο λίγες μέρες μετά τη γέννησή της, ο Cruise περιέγραψε την εμπειρία της γέννησης της κορης του στο «20/20» και είπε, "Ήταν όλα όσα θέλαμε να είναι... Ήταν πνευματικό. Ήταν ισχυρό. Ήταν απερίγραπτο."  Αυτά όλα, πριν χωρίσουν με τη Katie Holmes

Στο σήμερα

Η Suri έχει κρατηθεί σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά τον χωρισμό των γονιών της το 2012. Γνωρίζουμε ότι μεγάλωσε στο Λος Άντζελες, ενώ μετά τον χωρισμό των γονιών της μετακόμισε με τη μαμά της στη Νέα Υόρκη. Εκτός αυτού, είναι γνωστό ακόμα ότι η 18χρονη δεν έχει στενές σχέσεις με τον πατέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Tom Cruise, που έχει και άλλα δυο παιδιά από προηγούμενο γάμο του, έχει εξοριστεί από τη ζωή του μικρότερου παιδιού του εδώ και πολλά χρόνια - ένα πικρό ρήγμα που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην απόφαση της Κatie και της Suri να κόψουν τους δεσμούς.

Η πληγή που δημιουργήθηκε αρχικά μεταξύ πατέρα και παιδιού την εποχή του διαζυγίου του το 2012, έχει γίνει από τότε ένας σταθερός τοίχος - ένας τοίχος που η Suri δεν έχει σχέδια να σπάσει ποτέ, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η DailyMail.com.

«Η Suri δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τον πατέρα της και ακόμη και αν τηλεφωνούσε, δεν θα απαντούσε», δήλωσε μια πηγή στη DailyMail.com. Η ίδια πηγή στη συνέχεια πρόσθεσε «Δεν υπάρχει για την Katie ή τη Suri, η κόρη του δεν θέλει να βασίζεται σε αυτόν για τίποτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 500 / position2: 862
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb