ENTERTAINMENT

Celebrities που γύρισαν την πλάτη τους στη δόξα και τώρα κάνουν κανονικές δουλειές

Εξαφανίστηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας

Celebrities που γύρισαν την πλάτη τους στη δόξα και τώρα κάνουν κανονικές δουλειές
nextwebstudio

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να σκεφτούν τίποτα καλύτερο από το να είσαι διασημότητα. Με αυτό το καθεστώς έρχεται συχνά η φήμη και η περιουσία, επιτρέποντας σε ηθοποιούς, τραγουδιστές και άλλα δημόσια πρόσωπα να ζήσουν μια ζωή πολυτέλειας που το υπόλοιπο κοινό μπορεί μόνο να ονειρευτεί.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το να είσαι διασημότητα είναι κάτι που πολλοί φιλοδοξούν, υπάρχουν εκείνοι που γύρισαν την πλάτη τους στη φήμη και εγκατέλειψαν τα φώτα για να επιστρέψουν σε μια κανονική ζωή.

Michael Schoeffling

View this post on Instagram

A post shared by John Toma (@that_80s_dude)

Έχοντας εμφανιστεί σε πολλές ταινίες κατά τη σύντομη καριέρα του ως ηθοποιός, ο Michael Schoeffling είναι ίσως περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Jake Ryan στο Sixteen Candles. Παντρεύτηκε, έκανε δυο παιδιά και τώρα έχει το δικό του κατάστημα που πουλά χειροποίητα ξύλινα έπιπλα που φτιάχνει ο ίδιος.

Jeff Cohen

View this post on Instagram

A post shared by Movie Mesh (@moviemesh)

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα αναγνώριζαν τον Cohen αν τον έβλεπαν σήμερα, αλλά οι λάτρεις του καλτ κινηματογράφου θα τον γνωρίζουν ως Chunk από το The Goonies. Μετά από αυτή την εμφάνιση, είχε διάφορους ρόλους σε μικρότερες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές. Στη συνέχεια ο Cohen σπούδασε σε πολλά πανεπιστήμια και τελικά έγινε επιτυχημένος δικηγόρος ψυχαγωγίας, ξεκινώντας μάλιστα τη δική του εταιρεία στον κλάδο.

Rick Moranis

View this post on Instagram

A post shared by Horror-Con (@horrorcon)

Οι περισσότεροι θυμούνται τον Rick Moranis για τους κωμικούς του ρόλους σε ταινίες όπως Ghostbusters, Honey, I Shrunk the Kids και Little Shop of Horrors. Μετά τον θάνατο της συζύγου του το 1991 από καρκίνο του μαστού, ο ηθοποιός άρχισε σιγά σιγά να περιορίζει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις καθώς ανέλαβε την αποκλειστική ευθύνη για την ανατροφή των παιδιών του ως ανύπαντρου πατέρα. Μέχρι το 1997, είχε σταματήσει εντελώς την υποκριτική.

Phoebe Cates

View this post on Instagram

A post shared by Reis O'Brien (@reisobrien)

H Phoebe Cates έγινε σταρ ως παιδί ηθοποιός. Η ξεχωριστή της στιγμή ήρθε στην ταινία Fast Times at Ridgemont High, όταν έγινε αμέσως παγκόσμιο σύμβολο του σeξ. Είχε επίσης πρωταγωνιστικούς ρόλους στα Gremlins και Drop Dead Fred πριν τελικά αποσυρθεί από την υποκριτική το 1994. Ο κύριος λόγος πίσω από αυτό ήταν για να μπορέσει να ζήσει με τον σύζυγό της Kevin Kline και να φροντίσει τα παιδιά τους. Η Cates ξεκίνησε από τότε τη δική της επιχείρηση στη Νέα Υόρκη, πουλώντας γυναικεία ρούχα και κοσμήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 7218 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb