SKIN CARE

Τα μυστικά ομορφιάς των διασήμων πέρα από τις επεμβάσεις και τις ακριβές κρέμες

Bασίζονται σε συγκεκριμένες ρουτίνες ομορφιάς και μυστικά
Από το NEWSROOM
Τα μυστικά ομορφιάς των διασήμων πέρα από τις επεμβάσεις και τις ακριβές κρέμες

Οι celebs συχνά φαίνεται να έχουν μια απόκοσμη λάμψη και ενώ μέρος αυτής μπορεί να οφείλεται σε στυλίστες, καλλιτέχνες μακιγιάζ και κορυφαία προϊόντα, πολλοί σταρ βασίζονται επίσης σε συγκεκριμένες ρουτίνες ομορφιάς και μυστικά για να διατηρήσουν το δέρμα τους άψογο και τα μαλλιά τους λαμπερά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας εμβαθύνουμε σε μερικά από αυτά τα πολυπόθητα μυστικά ομορφιάς διασημοτήτων που μπορούν να βοηθήσουν οποιονδήποτε να δείχνει και να αισθάνεται καλύτερα. Kendall Jenner, JLO, Hailey Bieber και άλλες, ορκίζονται σε αυτά τα tips. 

1. Συνεπείς ρουτίνες περιποίησης δέρματος

Ένα από τα πιο κοινά μυστικά ομορφιάς μεταξύ των διασημοτήτων είναι η επιμελής ρουτίνα περιποίησης του δέρματος. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει καθαρισμό, τόνωση, ενυδάτωση και εφαρμογή αντηλιακού καθημερινά. Πολλές διασημότητες τονίζουν τη σημασία του να μην κοιμάστε ποτέ με μακιγιάζ και να το αφαιρείτε πάντα απαλά πριν τον ύπνο. Συχνά χρησιμοποιούν προϊόντα υψηλής ποιότητας, εγκεκριμένα από τον δερματολόγο και μερικές φορές ενσωματώνουν ορούς ή μάσκες προσώπου για πρόσθετη ενυδάτωση και θρέψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2. Ενυδάτωση, μέσα και έξω

Το να πίνετε άφθονο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι το κλειδί για τη διατήρηση υγιούς, λαμπερού δέρματος. Οι celebrities συχνά τονίζουν τη σημασία της ενυδάτωσης για την ελαστικότητα του δέρματος και τη γενική υγεία. Επιπλέον, πολλές διασημότητες ενσωματώνουν ενυδατικές ομίχλες προσώπου ή χρησιμοποιούν υγραντήρες στα σπίτια τους για να καταπολεμήσουν την ξηρότητα, ιδιαίτερα αν ταξιδεύουν συχνά ή ζουν σε ξηρά κλίματα.

3. Τακτικές περιποιήσεις προσώπου και επαγγελματικές θεραπείες

Οι διασημότητες συχνά βασίζονται σε επαγγελματικές περιποιήσεις προσώπου και δέρματος για να διατηρήσουν την επιδερμίδα τους σε κορυφαία φόρμα. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν χημικό πίλινγκ, μικροδερμοαπόξεση ή θεραπείες με λέιζερ που εκτελούνται από ειδικευμένους δερματολόγους ή αισθητικούς. Τα τακτικά μασάζ προσώπου είναι επίσης δημοφιλή για την τόνωση της κυκλοφορίας και την προώθηση μιας νεανικής λάμψης.

4. Προσαρμοσμένα Σχέδια Διατροφής 

Η διατήρηση μιας υγιεινής διατροφής πλούσιας σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη και τη διατήρηση μιας λαμπερής εμφάνισης. Πολλές διασημότητες συνεργάζονται με διατροφολόγους ή διαιτολόγους για να προσαρμόσουν τη διατροφή τους στις ανάγκες του δέρματος και των μαλλιών τους. Τρόφιμα όπως τα μούρα, τα φυλλώδη λαχανικά, τα λιπαρά ψάρια και οι ξηροί καρποί επαινούνται συνήθως για τις ιδιότητες τόνωσης του δέρματος.

5. Άσκηση για συνολική ευεξία

Η τακτική άσκηση όχι μόνο βοηθά τις διασημότητες να παραμείνουν σε φόρμα αλλά συμβάλλει επίσης στην υγιή επιδερμίδα βελτιώνοντας την κυκλοφορία και μειώνοντας το στρες. Πολλά αστέρια ενσωματώνουν ένα μείγμα καρδιο, προπόνησης ενδυνάμωσης και γιόγκα στη ρουτίνα τους. Η άσκηση προωθεί ένα φυσικό ξέπλυμα στο δέρμα και μπορεί να συμβάλει σε μια πιο τονωμένη εμφάνιση.

6. Μυστικά περιποίησης μαλλιών

Οι διασημότητες έχουν συχνά αξιοζήλευτα μαλλιά και συνήθως βασίζονται σε ειδικούς κομμωτές και προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Οι τακτικές στολές για την αποφυγή σχισμάτων, οι θεραπείες βαθιάς περιποίησης και το ελάχιστο θερμικό styling είναι κοινές πρακτικές. Ορισμένες διασημότητες ορκίζονται επίσης σε φυσικές θεραπείες όπως το λάδι καρύδας ή το έλαιο αργκάν για να διατηρήσουν τις λαβές τους λαμπερές και δυνατές.

7. Ενσυνειδητότητα και Διαχείριση Στρες

Η διαχείριση του άγχους είναι μια κρίσιμη πτυχή των θεραπειών ομορφιάς διασημοτήτων. Το άγχος μπορεί να εκδηλωθεί σωματικά μέσω της ακμής, της φλεγμονής και της πρόωρης γήρανσης. Οι διασημότητες ασκούν συχνά τεχνικές ενσυνειδητότητας, όπως διαλογισμό, γιόγκα ή ασκήσεις βαθιάς αναπνοής για να παραμείνουν στο κέντρο και να διατηρήσουν μια υγιή λάμψη.

8. Ποιοτικός ύπνος

Ο επαρκής ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για το δέρμα και τη γενική υγεία. Πολλές διασημότητες δίνουν προτεραιότητα σε ένα σταθερό πρόγραμμα ύπνου και στοχεύουν σε 7-9 ώρες ποιοτικής ξεκούρασης κάθε βράδυ. Οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες είναι αγαπημένες μεταξύ των σταρ για την πρόληψη του σπασίματος των μαλλιών και την ελαχιστοποίηση των γραμμών ύπνου στο πρόσωπο.

9. Αυτοπεποίθηση και αυτοφροντίδα

Τελικά, ένα από τα πιο ισχυρά μυστικά ομορφιάς που μοιράζονται οι διασημότητες είναι η σημασία της αυτοπεποίθησης και της αυτοφροντίδας. Το να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου, να ασκείς την αγάπη για τον εαυτό σου και να αποπνέεις αυτοπεποίθηση από μέσα είναι βασικά στοιχεία της αληθινής ομορφιάς που ξεπερνούν τις ρουτίνες περιποίησης δέρματος και μαλλιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
18 / position1: 233 / position2: 800
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb