CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Εγώ πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές

Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια που απέσπασε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Ζάρι»

Δημοσίευση ΑΠΡ 16, 2024
Μαρίνα Σάττι: Εγώ πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε τη Δευτέρα 15 Απριλίου για την προετοιμασία που κάνει ενόψει του διαγωνισμού της φετινής Eurovision.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό, απάντησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί, σχετικά με το πώς παρουσιάζεται η Ελλάδα μέσα από το βίντεο κλιπ του «Ζαριού».

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής ρώτησε τη Μαρίνα Σάττι, την άποψή της για σχόλια όπως το ότι «δεν είναι η Ελλάδα η πλαστική καρέκλα και τον μισοτελειωμένο φραπές» με την τραγουδίστρια να του απαντά: «Εγώ πιστεύω ότι είναι η Ελλάδα αυτή, έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω ότι παραποιήσαμε ή αλλοιώσαμε κάτι από την πραγματικότητα».

Δείτε το βίντεο

Όσο για το γούρι που θα έχει μαζί της στη σκηνή, η Μαρίνα Σάττι ανέφερε: «Είναι ένα ματάκι που μου έδωσε ο Θάνος, που κάνω μαζί του γυμναστική και μου είχε πει "το είχα πάρει για να στο δώσω πριν το Μάλμε αλλά αισθάνομαι ότι το χρειάζεται νωρίτερα». Για το φόρεμά της στη σκηνή της Eurovision, είπε: «Δεν το έχουμε τελειώσει ακόμη, προς το παρόν έχει αυτό το μιξ και μαξ εφέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, η Μαρίνα Σάττι είπε στην εκπομπή: «Μακάρι να τα σπάσουμε και να πούνε όλοι αυτοί "πω πω τι κάνανε αυτοί από την Ελλάδα" Αυτό θέλω».

Τι δήλωσε με την ομάδα της πριν φύγει για Σουηδία

Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των προβών η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της βρίσκονται σε πυρετώδη προετοιμασία.

Το κανάλι του Youtube Eurovisionfun μίλησε με την ομάδα της Μαρίνας Σάττι που αποτελείται από τη χορεύτρια, Ειρήνη Δαμιανίδου, την Ερασμία Μαρκίδη που βρίσκεται στα φωνητικά και τον Solmeister, που έγραψε τους στίχους.

Δείτε το βίντεο

Η Ερασμία Μαρκίδη μιλώντας για τη συνεργασία της με τη Μαρίνα Σάττι, ανέφερε: «Με τη Μαρίνα συνεργαζόμαστε οχτώ χρόνια, οπότε θα νιώθουμε πως πάμε ταξίδι για live. Εγώ θα βρίσκομαι στο πλάι της σκηνής για τα φωνητικά. Στη Eurovision έχω πάει άλλες δύο φορές με την Demy και την Κατερίνα Ντούσκα».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 211 / position2: 2390
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb