TRENDS

Τα χρώματα που επικρατούν τώρα στα trends

Έντονα αλλά και πιο ουδέτερα, όλα όμως ευκολοφόρετα
Από το NEWSROOM
Τα χρώματα που επικρατούν τώρα στα trends
Φωτογραφία από Airam Dato

Είτε ανανεώνετε την γκαρνταρόμπα σας είτε απλά είστε περίεργοι για τις τελευταίες τάσεις, αυτά είναι τα καλύτερα ανοιξιάτικα χρώματα του 2024

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Meadow Green

Φανταστείτε την καταπράσινη βλάστηση ενός ηλιόλουστου λιβαδιού, αυτή την εποχή, αυτό το χρώμα βρίσκεται στο επίκεντρο. Ταιριάζει σε διάφορους τόνους δέρματος και συνδυάζεται υπέροχα με ουδέτερα καθώς και με άλλες ανοιξιάτικες αποχρώσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κοραλί

Το κοραλί είναι ένας απολαυστικός συνδυασμός ζεστασιάς και ζωντάνιας. Αυτή η απόχρωση αποπνέει ενέργεια και είναι ιδανική για να δώσει ζωή στα ανοιξιάτικα ντυσίματά σας. Είτε επιλέξετε ένα κοραλί σακάκι, φούστα ή ένα statement αξεσουάρ όπως σκουλαρίκια ή τσάντα, αυτό το χρώμα θα ανανεώσει αμέσως την εμφάνισή σας.

Πορτοκαλί

Για όσους προτιμούν πιο τολμηρές αποχρώσεις, το πορτοκαλί μανταρίνι είναι μια ξεχωριστή επιλογή αυτή την άνοιξη. Αυτό το ζεστό και ενεργητικό χρώμα προσθέτει μια παιχνιδιάρικη πινελιά στην εμφάνισή σας. Δοκιμάστε τοπ, φούστες ή αξεσουάρ μανταρίνι για να κάνετε μια εντυπωσιακή δήλωση μόδας.

Sky Blue

Τίποτα δεν αιχμαλωτίζει την ουσία της άνοιξης όπως το γαλήνιο γαλάζιο του ουρανού. Αυτή η απαλή, ονειρική απόχρωση προκαλεί μια αίσθηση ηρεμίας και ηρεμίας. Αγκαλιάστε το μπλε του ουρανού στην γκαρνταρόμπα σας με αέρινα φορέματα, ανοιχτόχρωμα σακάκια ή κομψά τοπ. 

Sunshine/ Κροκί

Η άνοιξη είναι μισή χωρίς μια βουτιά στο κίτρινο. Αυτό το χαρούμενο χρώμα φωτίζει αμέσως κάθε ντύσιμο και ανεβάζει τη διάθεση. Από λαμπερά φορέματα μέχρι κομψά μπλέιζερ ή ακόμα και έντονα υποδήματα, ενσωματώστε αυτή τη χαρούμενη απόχρωση στην γκαρνταρόμπα σας για άμεση τόνωση της διάθεσης.

Τερακότα

Η τερακότα, που θυμίζει ηλιοκαμένο πηλό, είναι ένας γείωσης και γήινος τόνος που ενσαρκώνει την ουσία της άνοιξης. Αυτό το χρώμα συνδυάζεται υπέροχα με ουδέτερους και άλλους ζεστούς τόνους. Αναζητήστε σακάκια από τερακότα, παντελόνια ή ακόμα και παπούτσια για να αγκαλιάσετε αυτή την τάση.

Πειραματιστείτε με χρωματικούς συνδυασμούς, ή δοκιμάστε ένα μονόχρωμο outfit εμφάνιση από την κορυφή μέχρι τα νύχια σε ένα ανοιξιάτικο χρώμα για ένα εκλεπτυσμένο και εκλεπτυσμένο σύνολο.

Layering is king! Παίξτε με τα παστέλ και τα έντονα χρώματα στο layering για μια πολυδιάστατη εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
14 / position1: 99 / position2: 380
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb