ΜΑΛΛΙΑ

Το κούρεμα που σε κάνει αριστοκρατική: Old Money Bob

Αν ήταν ένα ρούχο, θα ήταν ένα φόρεμα Cavalli
Από το NEWSROOM
Το κούρεμα που σε κάνει αριστοκρατική: Old Money Bob

Υπάρχουν τα καρέ μαλλιά και μετά υπάρχουν τα old money bob - το χτένισμα που πρόκειται να γίνει το πιο hot του καλοκαιριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκεφτείτε καλοκουρεμένα, λαμπερά, υγιή μαλλιά που φαίνονται εξαιρετικά γυαλισμένα και ακριβά. Αν ήταν ένα ρούχο, θα ήταν ένα φόρεμα Cavalli.

Αυτό που ξεχωρίζει το Old Money Bob είναι η ευελιξία και η προσαρμοστικότητά του. Είναι ένα χτένισμα που ξεπερνά την ηλικία, καθιστώντας το κατάλληλο τόσο για νεαρούς ενήλικες όσο και για το πιο ώριμο κοινό.

Η απλότητά του του επιτρέπει να μεταβαίνει απρόσκοπτα από τη μέρα στη νύχτα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για επαγγελματικούς χώρους καθώς και για κοινωνικές συγκεντρώσεις. Επιπλέον, συμπληρώνει ένα ευρύ φάσμα επιλογών μόδας, από casual chic έως επίσημη κομψότητα, υπογραμμίζοντας την ιδιότητά του ως χτένισμα που ενσαρκώνει την ήσυχη πολυτέλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Nicola Clarke, hairstylist στο Glamour λέει "Για να τα κάνετε πιο λαμπερά, ψεκάστε τα μαλλιά με μια λοσιόν πιστολάκι ή ψεκάστε όσο είναι υγρά και στη συνέχεια στη ρίζα χρησιμοποιήστε ένα προϊόν όπως το Sam McKnight - Cool Girl Superlift. Αυτό θα του δώσει την ανύψωση που χρειάζεστε στη ρίζα μαζί με το στυλ που θα κρατήσει λίγο".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
4 / position1: 144 / position2: 713
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb