ΝΥΧΙΑ

Nail Trends: Tι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου αυτή την εποχή

Τώρα που ήρθε η άνοιξη επιβάλλεται μια αλλαγή
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Nail Trends: Tι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου αυτή την εποχή

Με την άνοιξη σε πλήρη εξέλιξη, είναι η τέλεια στιγμή για να ανανεώσετε τη συλλογή βερνικιών νυχιών σας με τις πιο καυτές αποχρώσεις της σεζόν. Είτε επιλέγετε απαλά παστέλ, έντονα φωτεινά ή οτιδήποτε άλλο ενδιάμεσο, υπάρχει ένα ανοιξιάτικο χρώμα νυχιών που ταιριάζει σε κάθε στυλ και προσωπικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί λοιπόν να μην περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα φρέσκο ​​μανικιούρ και να αφήσετε τα δάχτυλά σας να... ανθίσουν;

Παστέλ Ροζ:
Το απαλό, λεπτό παστέλ ροζ είναι μια διαχρονική ανοιξιάτικη βάση που αποπνέει θηλυκότητα και κομψότητα. Αυτή τη σεζόν, επιλέξτε αποχρώσεις που ροζίζουν όπως το απίθανο "Iced Out" ή το "Just Grow With It" (Essie) για μια φρεσκάδα στα νύχια σας. Το παστέλ ροζ συνδυάζεται υπέροχα με floral prints και παστέλ ρούχα, καθιστώντας το ιδανικό για να αγκαλιάζει το πνεύμα της άνοιξης.

Sky Blue:
Διοχετεύστε τον καθαρό ουρανό και το απαλό αεράκι της άνοιξης με ένα αναζωογονητικό βερνίκι νυχιών μπλε του ουρανού. Αυτή η γαλήνια απόχρωση προκαλεί αμέσως αισθήματα ηρεμίας και ηρεμίας, καθιστώντας την απαραίτητη για την εποχή. Αναζητήστε αποχρώσεις όπως το "Azure Dream"  για να αποτυπώσετε στα δάχτυλά σας την ουσία μιας ηλιόλουστης ανοιξιάτικης ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιλά:
Το λιλά είναι η επιτομή της ανοιξιάτικης κομψότητας, προσφέροντας ένα διακριτικό ποπ χρώμα που αισθάνεται ταυτόχρονα φρέσκο και παιχνιδιάρικο. Είτε προτιμάτε μια απαλή λεβάντα είτε μια πιο βαθιά βιολετί απόχρωση, το λιλά βερνίκι νυχιών προσθέτει μια ιδιοτροπία σε κάθε εμφάνιση. Δοκιμάστε αποχρώσεις όπως αυτή για νύχια που ανθίζουν από ομορφιά.

Μέντα:
Δώστε μια δόση φρεσκάδας μέντας στην ανοιξιάτικη ντουλάπα νυχιών σας με αποχρώσεις του πράσινου μέντας. Αυτή η δροσερή και αναζωογονητική απόχρωση φωτίζει αμέσως τα δάχτυλά σας και προσθέτει μια διασκεδαστική πινελιά στο μανικιούρ σας. Επιλέξτε αποχρώσεις όπως το "Beleaf in Yourself"!

Κοραλλί:
Για όσες επιθυμούν μια πιο τολμηρή εμφάνιση στα νύχια, αυτή η απόχρωση είναι η τέλεια επιλογή για την άνοιξη. Αυτή η ζωντανή και ενεργητική απόχρωση προσθέτει αμέσως ζεστασιά και προσωπικότητα στα νύχια σας, κάνοντάς τα να ξεχωρίζουν σε ένα πλήθος. Αναζητήστε αποχρώσεις όπως το "Send A Message" για να προσθέσετε μια ποπ εσάνς στο μανικιούρ σας.

Sunshine Yellow:
Αγκαλιάστε τις ηλιόλουστες μέρες που έρχονται με χαρούμενες αποχρώσεις του κίτρινου βερνικιού νυχιών. Από απαλά παστέλ κίτρινα έως έντονους τόνους εσπεριδοειδών, τα κίτρινα νύχια είναι βέβαιο ότι θα φωτίσουν το βλέμμα σας και θα φτιάξουν τη διάθεσή σας. Το "'Re Scent-Sational " είναι τέλειο! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 123 / position2: 1748
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb