ENTERTAINMENT

Eκείνη τον έβρισκε ανώριμο, εκείνος αχώνευτη: Κι όμως έπαιξαν σε μια ταινία που έκανε πάταγο

Μόλις και μετά βίας μιλούσαν μεταξύ τους όταν δεν γύριζαν σκηνές μαζί...
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Eκείνη τον έβρισκε ανώριμο, εκείνος αχώνευτη: Κι όμως έπαιξαν σε μια ταινία που έκανε πάταγο

Όταν πρωταγωνίστησαν στην ποπ εκδοχή του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας του Baz Luhrmann το 1996

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Mπορεί η Claire Danes να ήταν μόλις 17 ετών όταν πρωταγωνίστησε στην ποπ εκδοχή του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας του Baz Luhrmann το 1996, αλλά αυτό δε στάθηκε εμπόδιο στο να θεωρήσει εκνευριστικά ανώριμο τον συμπρωταγωνιστή της Leonardo DiCaprio.

Η Danes δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Luhrmann για την Juliet. Ο σκηνοθέτης σκεφτόταν να δώσει το ρόλο στη Natalie Portman Νάταλι Πόρτμαν, αν και τελικά αποφάσισε ότι η διαφορά ηλικίας θα ήταν ακατάλληλη.

Μιλώντας στο HelloGiggles, η Portman θυμήθηκε: «Εκείνη την εποχή ήμουν 13 και ο Leonardo ήταν 21. Και δεν ήταν κατάλληλο στα μάτια της κινηματογραφικής εταιρείας ή του σκηνοθέτη, Baz. Ήταν επίσης μια κοινή απόφαση ότι απλά δε θα ήταν σωστή εκείνη τη στιγμή». Συνέχισε σημειώνοντας: «Νομίζω ότι η ταινία βγήκε πολύ, πολύ όμορφη και η Claire Danes έκανε μια πραγματικά, πραγματικά υπέροχη δουλειά».

Η Danes είχε απηυδήσει με τη συνήθεια του DiCaprio να κάνει φάρσες στο cast και στους τεχνικούς, ενώ ο DiCaprio με τη σειρά του, έβρισκε τη Danes αχώνευτη και νευρική. Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, οι δυο τους, μόλις και μετά βίας μιλούσαν μεταξύ τους όταν δεν γύριζαν σκηνές μαζί...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 248 / position2: 861
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb