CELEBS

Έτσι είναι σήμερα η Μαρούσκα από τους «Δύο Ξένους» στα 63 της χρόνια

Οι ατάκες της και η ιδιαίτερη σχέση της με την ανεπανάληπτη Ντένη Μαρκορά έμειναν στην ιστορία

Δημοσίευση ΜΑΡ 31, 2024
Έτσι είναι σήμερα η Μαρούσκα από τους «Δύο Ξένους» στα 63 της χρόνια

Η τηλεοπτική Μαρούσκα Μαλένγκα από τους Δύο ξένους αγαπήθηκε όσο λίγες ηρωίδες της μικρής οθόνης και σίγουρα θα μεγαλώσουν μαζί της πολλές γενιές ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη Μαρούσκα υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία η ηθοποιός Καλλιόπη Ταχτσόγλου η οποία είναι σήμερα 63 ετών.

Η θρυλική σειρά των Ρήγα και Αποστόλου έκανε πρεμιέρα στο Mega 27 ολόκληρα χρόνια από τότε, κάθε χρόνο προβάλλεται με τεράστια επιτυχία.

Να θυμίσουμε ότι η αείμνηστη Ντίνα Κώνστα, υποδυόταν την πλούσια χήρα, μητέρα του Κωνσταντίνου Μαρκορά και η Μαρούσκα ήταν η Ρωσίδα υπηρέτριά της. Και μπορεί να μη μιλούσαν την ίδια γλώσσα όμως πάντα κατάφερναν να συνεννοηθούν άψογα, αφήνοντας άφωνους όλους εκείνους που ήταν μπροστά σε κάποιο διάλογό τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Καλλιόπη Ταχτσόγλου, γεννήθηκε το 1961 στην Πλατανόβρυση Δράμας. Σε ηλικία 19 ετών ξεκίνησε τις σπουδές της στην υποκριτική στη Δραματική Σχολή της Ρούλας Πατεράκη απ’ όπου αποφοίτησε το 1983. Από το 1984 μέχρι σήμερα εργάζεται στο θέατρο (Εθνικό Θέατρο, Θέατρο Τέχνης, θέατρον ΑΤΤΙΣ, θέατρο εμπρός, ομάδα Θέαμα, ΔΗΠΕΘΕ Βεροίας και Σερρών, Θέατρο Λαμπέτη, Σμαρούλα, Παρκ, Ακάδημος κ.α) ενώ για αρκετά χρόνια λάμβανε μέρος σε διάφορες επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές.

Έχει παίξει, μεταξύ άλλων, στις τηλεοπτικές σειρές: «Δέκα Μικροί Μήτσοι», «Οι Μεν Και Οι Δεν», «Ντόλτσε Βίτα», «Εκείνες κι εγώ», «Εμείς κι Εμείς», «Ασυνήθεις ύποπτοι», «Καραμπόλα», «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», «Παππούδες εν δράσει», «Κόκκινος Κύκλος», «Αχ και να ‘ξερες», «30 μέρες αγωνίας».

Καλλιόπη Ταχτσόγλου - Δείτε πώς είναι σήμερα:

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 107 / position2: 577
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb