ENTERTAINMENT

Μάκης Κατσανέας: Κάηκε το σπίτι του ηθοποιού και παίκτη του GNTM ‑ «Είμαστε σε τεράστιο σοκ»


Δημοσίευση ΜΑΡ 31, 2024
Μάκης Κατσανέας: Κάηκε το σπίτι του ηθοποιού και παίκτη του GNTM ‑ «Είμαστε σε τεράστιο σοκ»

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του GNTM, Μάκης Κατσανέας, μιλάει για την τεράστια καταστρoφή που υπέστη η περιουσία του, με το σπίτι του να παραδίδεται στις φλόγες, με τον ίδιο να μιλάει για τις στιγμές αγωνίας με τη σκέψη του να είναι στη γυναίκα και τη μικρή του κόρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μάκης Κατσανέας έκανε τις πρώτες δηλώσεις του μετά τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την οικογένειά του.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου, δεν έκρυψε τις ώρες αγωνίας που βίωσε όταν η γυναίκα του τον κάλεσε στο κινητό του τηλέφωνο και τον ενημέρωσε ότι το σπίτι τους είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του GNTM διηγήθηκε εκείνες τις δύσκολες ώρες κατά τις οποίες έσπευσε στο σπίτι του και είδε τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα απ' έξω. Το σοκ του ήταν πολύ μεγάλο όταν ένας πυροσβέστης τον διαβεβαίωσε ότι θα έβγαζαν εκείνοι την κόρη του και τη γυναίκα του και χωρίς να υπολογίσει τίποτα έτρεξε για να προσπαθήσει ο ίδιος να τις σώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ευτυχώς όμως, οι δύο γυναίκες της ζωής του βρίσκονταν ήδη ασφαλείς εκτός του σημείου που καιγόταν και η ανακούφισή του όταν τις είδε σώες και αβλαβείς, ήταν τεράστια.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το πυροσβεστικό σώμα για τις ηρωικές προσπάθειες που κάνουν προκειμένου καθημερινά να σώζουν ζωές, δείχνοντας ευγνώμων που παρά τις υλικές ζημιές που έχει υποστεί το σπίτι του, τα αγαπημένα του πρόσωπα είναι καλά στην υγεία τους.

Δείτε παρακάτω τη συγκλονιστική περιγραφή του:

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 235 / position2: 805
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb