ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του Μήνα: Απρίλιος

Τι λένε οι προβλέψεις για τον Απρίλιο
AstroGirl
Ζώδια του Μήνα: Απρίλιος
Φωτογραφία από Polina Kovaleva

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι μας περιμένει το νέο μήνα;

ΚΡΙΟΣ

Καλά τα μαντάτα Κριοί! Kάποιο φλερτ θα ταράξει τα νερά στη δουλειά και η δημοτικότητα θα χτυπήσει ταβάνι! Το κακό είναι ότι δεν μπορείτε να ταιριάξετε την καλοπέραση με τις υποχρεώσεις, και έρχεται όλο αυτό και σας πλακώνει σαν κύμα! Δεν έχετε ακόμη σχέδιο κι αυτό σημαίνει πως είτε που θα τα κάνετε θάλασσα, είτε που θα σας φάνε τη δουλειά! Mόνο προσέξτε, επάνω στον υπερενθουσιασμό σας, μην τα κάνετε μαντάρα. Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα θα ηρεμήσουν τα νεύρα σας. Αποφασίστε να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας, γιατί έτσι θα πάψετε να γκρινιάζετε στους άλλους. Όσοι εμπλέκεστε σε σπουδές θα ανακαλύψετε ότι ανοίγουν νέες πόρτες και νέες ευκαιρίες στη ζωή σας. Σε όσους εργάζονται, να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους γιατί το αντικείμενο γίνεται πιο δύσκολο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιοι βέβαια, είναι μέσα σε έναν πανικό με πολλές ερωτικές περιπέτειες αλλά, να πούμε και του στραβού το δίκιο, και αυτά έχουν την γοητεία τους! Ε και μην ξεχνάτε, αφήστε τη δίαιτα, ο οργανισμός χρειάζεται πέντε γεύματα την ημέρα! Ετοιμαστείτε για μια μικρή κρίση στη ζωή σας, τίποτα σημαντικό, θα περάσει σύντομα. Αυτό το μήνα θα ξεκαθαρίσουν κάποια σημαντικά θέματα! Πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθησή σας και θα ανακαλύψετε πολλπράγματα! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετοιμαστείτε να δράσετε και λειτουργήστε προσεκτικά. Υπομονή. Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε. Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας σε ό,τι αφορά τις επιλογές σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτετε και κατ' επέκταση τις προτεραιότητές σας. Γενική καθαριότητα, ξεκαθαρίσματα, νέα δουλειά, νέο σπίτι, γενικώς μια αναμπουμπούλα. 

ΛΕΩΝ

Το καλοκαίρι φέρνει νέες ευκαιρίες, νέες συναντήσεις, νέα ζωή! Τα εργασιακά, πάνω κάτω τα έχετε under control, τα χρήματά παραμένουν στις τσέπες σας αλλά εκεί εκεί. Το μυαλό στο αμούρ. Εντάξει μήνας χαλαρός για εσάς, θα είστε με ένα στάχι στο στόμα, θα πετάτε φελούς σε ένα βαρέλι σαν να είμαστε στον αμερικανικό νότο.Κάποιος από το εργασιακό περιβάλλον θέλει να σας ξεπεράσει, αλλά ήρθε η ώρα η μεθοδικότητά σας να παρει μπρος! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δείξτε υπομονή και επιμονή και μην την κάνετε από μια σχέση με την πρώτη δυσκολία. Αν δεν σας αρέσει το περιβάλλον εργασίας σας και δεν βλέπετε κάτι να αλλάζει σύντομα, ίσως είναι καιρός να ψάξετε για μια νέα δουλειά. Στη δουλειά φροντίστε για την επαγγελματική πρόοδό σας, τα οικονομικά σας και να μη σας πάρουν την θέση σε σημαντικά πρότζεκτ. 

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε να μη δημιουργηθούν προβλήματα στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε, γιατί στην πραγματικότητα οι αλλαγές πάνε τη ζωή μπροστά! Με βάση τις νέες αξίες που θα εμφανιστούν σε σχέσεις με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν πρέπει να ορίσετε μια νέα πραγματικότητα που θα σας ωφελήσει τρομερά! Επιλέξτε μια εξωτερική δραστηριότητα και διασκεδάστεΦροντίστε να έχετε σε ετοιμότητα και ενημερωμένο το βιογραφικό σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια εργασιακή πρόταση όμως που θα σας γίνει, μπορεί να μη σας ξετρελάνει αλλά θα φέρει λεφτά στο πορτοφόλι και θα βοηθήσει κατά πολύ στο σταθερό εισόδημα και τις όποιες χασούρες μπορεί να έχετε. Μόνο αν ξέρετε τους φόβους σας μπορείτε να τους ξεπεράσετε και να δημιουργήσετε στρατηγικές που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία στη δουλειά σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα! Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να κυριαρχήσει στη σχέση σας. Μην αγοράσετε κι άλλα πράγματα, κρατήστε και μερικά ευρώ στην τσέπη για ώρα ανάγκης! Οι αναποδιές στη ζωή στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά. Αν έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για τη δουλειά σας και θέλετε να βρείτε νέα ενδιαφέροντα είναι η στιγμή! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κινηθείτε έξυπνα και έγκαιρα για να πετύχετε τους νέους στόχους σας και την εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή! Εάν δεν είστε έτοιμοι να πληρώσετε τις συνέπειες, διατηρήστε ηρεμία και αποφύγετε ρήξεις με τρίτους. Kάποιος στη δουλειά προσπαθεί να πάρει τη θέση σας ή να σας υπονομεύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μη νιώθετε νευρικότητα αν τα πράγματα δεν πάνε σφαιράτα στη δουλειά. Φανείτε ευέλικτοι σε συμφωνίες με τους συνεργάτες σας και μην είστε μονόπλευροι. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να σας παρασύρει σε ακρότητες, ειδικά σε τομείς της ζωής σας που αυτή τη στιγμή είναι υψίστης σημασίας. Μπορεί να κάνετε ένα μεγάλο διάλειμμα από την εργασία σας, που θα σας δώσει τη δυνατότητα, να ξεκουραστείτε. Στα τέλη του μήνα ασχοληθείτε με το πολυάσχολο πρόγραμμά σας για να βάλετε μια τάξη!

ΙΧΘΥΕΣ

Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί θα γίνει φασαρία από το πουθενά και πρέπει να κρατήσετε την ισορροπία σε μια παρέα ή στη δουλεια! Οι άνθρωποι γύρω σας θα αντικατοπτρίζουν όψεις του εαυτού σας που δεν έχετε συναντήσει ποτέ. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχετε ευκαιρίες για να αποδράσετε παρέα για διασκέδαση και εκδρομές και θα το εκμεταλλευτείτε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
15 / position1: 63 / position2: 988
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb