CELEBS

Survivor: Την έδωσαν στεγνά οι συμπαίκτες της – «Θεωρούν ότι θα χάσω»

Η πρώτη υποψηφιότητα της εβδομάδας
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 25, 2024
Survivor: Την έδωσαν στεγνά οι συμπαίκτες της – «Θεωρούν ότι θα χάσω»

Στο Συμβούλιο του Νησιού και στην κάλπη οδηγήθηκε για ακόμη μία φορά η Μπλε ομάδα, μετά την ήττα στο χθεσινοβραδινό (24/3) επεισόδιο του Survivor. Η ομάδα του Τζέιμς Καφετζή δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τις ισορροπίες της μετά τον ανασχηματισμό, με αποτέλεσμα να προσθέσει μία ακόμη ήττα στο κακό σερί των επιδόσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νωρίτερα, ο αγώνας ασυλίας έκρυβε μία απρόσμενη εξέλιξη, αφού ο Φάνης Μπολέτσης τραυματίστηκε σοβαρά, σοκάροντας τους πάντες. Ο παίκτης κλήθηκε να αναμετρηθεί με τον Γιώργο Γκιουλέκα σε ένα στίβο μάχης με πρωταγωνιστή το υδάτινο στοιχείο. Έτσι, περνώντας μέσα από τα απαιτητικά πρώτα εμπόδια, ο παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor έπεσε απρόσμενα στο έδαφος και έμεινε εκεί για λίγα δευτερόλεπτα.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και την ήττα των Μπλε στο Survivor, η ομάδα οδηγήθηκε στην κάλπη μέσα από την οποία προέκυψε η πρώτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Και το όνομα αυτής: Ευγενία. Η παίκτρια των Μπλε συγκέντρωσε 5 ψήφους.

«Σίγουρα έχω τις λιγότερες νίκες, οπότε δικαίως με ψήφισαν τα παιδιά. Δεν έχω κάνει την καλύτερη αρχή και μετά κατρακύλησα και ψυχολογικά. Θεωρούν ότι θα χάσω, δεν τους κατηγορώ, και εγώ το ίδιο μπορεί να έκανα», δήλωσε η Ευγενία μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στο Survivor της Κυριακής.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 401 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb