ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Κοντινές εξορμήσεις, φαγοπότια και νέα φλερτ

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Κοντινές εξορμήσεις, φαγοπότια και νέα φλερτ
nextweb studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, επιτέλους, η αυτοπεποίθησή σας θα αρχίσει να επανέρχεται. Δε χρειάζεται να κάνετε την τέλεια επιλογή (αν υπάρχει καν κάτι τέτοιο) - έχετε κάνει λάθη στο παρελθόν και δεν ήταν το τέλος του κόσμου. Προς το παρόν, χρειάζεται απλώς να προχωρήσετε, πιστεύοντας ότι θα βρείτε το δρόμο σας καθώς προχωράτε.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να ανησυχείτε ότι κάνετε ένα χάος στα πράγματα. Στην πραγματικότητα, βρίσκεστε ακριβώς στη μέση του περίεργου και δύσκολου δρόμου. Εάν συνεχίσετε, η σύγχυση θα ξεκαθαρίσει. Θα βρείτε τη δύναμη, την αυτογνωσία και τη χαρά που αναζητούσατε.

Δίδυμοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, να περιμένετε αρκετές διαφωνίες με τα άτομα του κύκλου σας. Ίσως, σκέφτεστε τι να φάτε για δείπνο ή πώς να περάσετε το Σαββατοκύριακο, ή ίσως έχετε μεγαλύτερες, φιλοσοφικές διαφορές. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα μπορούσαν να ξεσπάσουν λογομαχίες.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, μην ντρέπεστε να υπενθυμίζετε στους άλλους - είτε αυτό σημαίνει συναδέλφους είτε μέλη της οικογένειας ή φίλους - όλα όσα συνεισφέρετε. Εάν κανείς άλλος δε φωνάζει τα επιτεύγματά σας από τις στέγες, δεν υπάρχει τίποτα κακό να το κάνετε μόνοι σας.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, προσπαθήστε να απολαύσετε την αίσθηση της πιθανότητας που έρχεται με το να είστε αρχάριοι. Δεν χρειάζεται να είσαι καλός σε όλα, πόσο μάλλον σπουδαίος, ή αυθεντία σε κάθε θέμα, το αστέρι κάθε ιστορίας. Μερικές φορές, είναι πιο ωραίο να αφιερώνεις τον χρόνο σου για να εξερευνήσεις, να αφήσεις τον εαυτό σου να αναπτυχθεί αργά, χωρίς καμία πίεση ή προσδοκίες.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, απλώς να θυμάστε ότι δεν οφείλετε ζεστασιά και αποδοχή σε όλους με τους οποίους διασταυρώνεστε. Εάν οι άνθρωποι σας φέρονται άδικα, δεν χρειάζεται να χαμογελάτε και να τους ευχαριστείτε. Εάν οι άλλοι φαίνονται αφοσιωμένοι στο να κάνουν τη ζωή σας πιο δύσκολη, επιτρέπεται να παλέψετε. Μην αφήσετε την ευγενική σας φύση να σας εμποδίσει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, η πρόκληση σας είναι να βεβαιωθείτε ότι δε βάζετε τις ανάγκες σας τελευταίες. Αυτό δε σημαίνει να παραμελείτε άλλους ανθρώπους, αλλά μάλλον να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει χώρος για να ευδοκιμήσετε επίσης.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, σας δίνεται η ευκαιρία να προσπαθήσετε ξανά. Αυτές οι καθημερινές συνήθειες αθροίζονται με την πάροδο του χρόνου και αν δεσμευτείτε να αλλάξετε τις δικές σας τώρα, μπορεί να κολλήσει.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, προσπαθήστε να μην ανησυχείτε για πράγματα που δεν ελέγχετε. Σχεδιάστε για διαφορετικά σενάρια όσο καλύτερα μπορείτε, αλλά αποδεχτείτε ότι δεν έχετε τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Το μόνο που έχετε τον έλεγχο είναι οι δικές σας πράξεις.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, να θυμάστε ότι είστε υπολογίσιμη δύναμη. Δε χρειάζεται να περιμένετε να σας συμβούν πράγματα: έχετε τη δύναμη να αναλάβετε δράση, να δρομολογήσετε γεγονότα, να διαμορφώσετε τον κόσμο ακριβώς όπως διαμορφώνει και εσάς.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, το καθήκον σας είναι να βρείτε το δρόμο σας πίσω σε ένα μέρος που δε σας ενδιαφέρει. Διαθέτετε μια δική σας εσωτερική δύναμη που δεν μπορεί να αφαιρεθεί, ανεξάρτητα από το τι κάνει ο οποιοσδήποτε άλλος. Πατήστε σε αυτό.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε δεν είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε τους πάντες σε απόσταση αναπνοής, αλλά να κλίνετε στο χάος και τη χαρά της ανθρώπινης σύνδεσης. Είστε μέρος του ακατάστατου, όμορφου κόσμου μας. Αποδεχτείτε το.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
21 / position1: 26 / position2: 784
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb