ENTERTAINMENT

Εκείνη πασίγνωστη ηθοποιός, τον διεκδικούσε για 4 χρόνια: Τελικά η αγάπη τους άντεξε λίγο

Παρά τις προσπάθειές τους να κρατήσουν τη σχέση τους ιδιωτική, η Bullock και ο Donovan βρέθηκαν στο προσκήνιο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Εκείνη πασίγνωστη ηθοποιός, τον διεκδικούσε για 4 χρόνια: Τελικά η αγάπη τους άντεξε λίγο
collage

Οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας του 1992 "Love Potion No. 9". Ενώ το ειδύλλιό τους επί της οθόνης χάλασε, η χημεία τους εκτός οθόνης ήταν αναμφισβήτητη. Η Sandra Bullock και ο Tate Donovan ήταν ζευγάρι για δυο χρόνια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η χημεία τους άνθισε, οδηγώντας σε μια πραγματική σχέση που αιχμαλώτισε τη φαντασία των θαυμαστών και των μέσων ενημέρωσης. Το ειδύλλιό τους, που χαρακτηρίζεται από την αυθεντική του στοργή και το κοινό πάθος για την τέχνη τους, έγινε αντικείμενο συζήτησης αρκετές φορές - η ίδια η ηθοποιός μιλούσε για αυτό, για χρόνια! Μάλιστα ενώ είχαν χωρίσει,το 1995, η Sandra αποκάλυψε στο Vanity Fair ότι «κυνήγησε [τον Donovan ] σαν τρελή».

Παρά τις καλύτερες προσπάθειές τους να κρατήσουν τη σχέση τους ιδιωτική, η Bullock και ο Donovan βρέθηκαν στο προσκήνιο. Οι Paparazzi ακολουθούσαν κάθε τους κίνηση, ανυπόμονοι να απαθανατίσουν το τελευταίο ζευγάρι δύναμης του Χόλιγουντ.

Ωστόσο, εν μέσω της λάμψης των προβολέων η Bullock και ο Donovan παρέμειναν σταθεροί στη δέσμευσή τους ο ένας στον άλλον και στην τέχνη τους. Η Bullock έχει εδραιώσει τη θέση της ως μία από τις πιο αξιόπιστες σταρ της βιομηχανίας, κερδίζοντας την αναγνώριση των κριτικών και πολλές διακρίσεις για τη δουλειά της. Ομοίως, ο Donovan συνέχισε να εντυπωσιάζει το κοινό με τις ερμηνείες του τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση, δείχνοντας το εύρος του ως ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά την ειλικρίνεια της Bullock τη στιγμή του χωρισμού της με τον Donovan το 1994, η ηθοποιός δεν αποκάλυψε ποτέ γιατί χώρισαν

"Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως εξελίχθηκαν. Και οι δύο ξέρουμε γιατί συνέβη", είπε στο Vanity Fair. Το ότι όλοι ήξεραν για τη σχέση τους, όμως δεν βοηθησε, όπως αποκάλυψε η ίδια.

"Όταν έκανα μια συνέντευξη, το τελευταίο άτομο για το οποίο ήθελα να μιλήσω ήμουν εγώ, οπότε θα μιλούσα γι' αυτόν για περίπου τρεις ώρες. Αυτό τον τρέλαινε" έχει παραδεχτεί η Bullock.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 435 / position2: 1198
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb