ΜΟΔΑ

4 trends στα παντελόνια για την άνοιξη 2024 που βλέπουμε παντού και πώς να τα φορέσετε

Tέλειες τάσεις, ό,τι πρέπει για τώρα που ανοίγει ο καιρός
Από το NEWSROOM
4 trends στα παντελόνια για την άνοιξη 2024 που βλέπουμε παντού και πώς να τα φορέσετε
collage

Με πιο ζεστό καιρό προ των πυλών, είναι φυσικό να στρέφονται οι σκέψεις μας στα trends άνοιξη-καλοκαίρι 2024. Και ναι, αυτό περιλαμβάνει τις τάσεις των παντελονιών!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tailored pants

Η άνοδος της Copencore και του εταιρικού sleaze έκανε τα tailored παντελόνια να είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων ετών και αυτό δε δείχνει σημάδια επιβράδυνσης το 2024. Αυτά είναι υπέροχα νέα για όσους θέλουν να ντυθούν έχοντας στο μυαλό τους άνεση και κομψότητα . Τα προσαρμοσμένα παντελόνια είναι τόσο ευέλικτα και εύκολα στο στυλ με πολλά κομμάτια επίσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λεοπάρ παντελόνια

Τα λεοπάρ παντελόνια είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της στιγμής, χέρι-χέρι με την άνοδο του portuguese στυλ που είναι τόσο δημοφιλές στα social media. Αρκετές κομψές Πορτογαλίδες έχουν πολλαπλασιάσει τους followers τους με τα tips και τον εκλεκτικό τρόπο ντυσίματος και στη λίστα τους για την άνοιξη. 

Straight-leg jeans

Η αισθητική των ’90s είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις για την άνοιξη-καλοκαίρι 2024 και το τζιν που θριάμβευσε τη δεκαετία ήταν, χωρίς αμφιβολία, το ίσιο τζιν!  Περιμένετε να τα δείτε παντού τους επόμενους μήνες.

Παντελόνια Cargo

Μια άλλη τάση που θα σαρώσει την άνοιξη είναι το cargo παντελόνι, το οποίο έχει καταφέρει να παραμείνει δημοφιλές εδώ και αρκετές σεζόν. Brands όπως η Isabel Marant και η MSGM τις συμπεριέλαβαν στις εμφανίσεις τους για την άνοιξη-καλοκαίρι 2024.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
10 / position1: 91 / position2: 544
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb