ENTERTAINMENT

Όταν η Jennifer Lawrence έγινε η «πέτρα του σκανδάλου» για διάσημο ζευγάρι

Θεωρήθηκε το τρίτο πρόσωπο, ήταν όμως;

Όταν η Jennifer Lawrence έγινε η «πέτρα του σκανδάλου» για διάσημο ζευγάρι
nextweb studio

Σε μια συνέντευξή της στο Watch What Happens Live με τον Andy Cohen, πριν από μερικούς μήνες, η Jennifer Lawrence βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στις συνεχείς εικασίες γύρω από την υποτιθέμενη σχέση της με τον Liam Hemsworth, ενώ ήταν ακόμα σε σχέση με τη Miley Cyrus.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by daily posts of jen🍕💄 & liam💦🐻 (@ljlawsworth)

Η καταξιωμένη ηθοποιός διέψευσε κατηγορηματικά αυτές τις φήμες, δίνοντας τέλος στο ασυγκράτητο κουτσομπολιό.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Cohen ρώτησε τη Lawrence για τις εικασίες ότι η Cyrus την είχε «καρφώσει» διακριτικά στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι της "Flowers", υπονοώντας μια πιθανή σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Liam Hemsworth. 

View this post on Instagram

A post shared by Miley & Liam (@mileyandliamhem)

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 2009, αφού το ξεκίνησαν στα γυρίσματα της ταινίας τους, The Last Song. Κατέληξαν να μείνουν μαζί για μια δεκαετία, αν και η σχέση τους είχε πολλούς χωρισμούς και σκαμπανεβάσματα.

Ωστόσο, ο Lawrence δεν έχασε χρόνο για να απομυθοποιήσει τις φήμες, δηλώνοντας κατηγορηματικά, "Δεν είναι αλήθεια. Θα ήθελα πολύ να απαντήσω, δεν είναι αλήθεια. Απόλυτη φήμη."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εικασία προέκυψε αρχικά από το μουσικό βίντεο της Cyrus, το οποίο πολλοί ερμήνευσαν ως τραγούδι χωρισμού που παραπέμπει στον αποτυχημένο γάμο της με τον Hemsworth. Στο βίντεο, η Cyrus φορά ένα χρυσό φόρεμα που θυμίζει λίγο αυτό που φορούσε η Lawrence κατά τη διάρκεια μιας πρεμιέρας για το Hunger Games, όπου πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Liam. Αυτή η σύμπτωση πυροδότησε περαιτέρω εικασίες, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη το προηγούμενο σχόλιο της Lawrence, κατά τη διάρκεια μιας άλλης εμφάνισης στο WWHL, όπου ανέφερε ότι μοιράστηκε ένα φιλί εκτός οθόνης με τον Hemsworth, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ωστόσο, η Lawrence πιστεύει ότι οποιαδήποτε εχθρότητα στρέφεται εναντίον της είναι αβάσιμη, λέγοντας: «Όλοι ξέρουμε ότι εγώ και ο Liam φιληθήκαμε μια φορά. Αλλά πέρασαν χρόνια αφότου χώρισαν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 2057 / position2: 4572
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb