ΕΞΟΔΟΣ
Με την υποστήριξη του Pink.gr

Pre‑event TEDxAUTH 2024: Ataxia


Pre‑event TEDxAUTH 2024: Ataxia

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο  άνθρωπος από τη φύση του, είτε ατομικά είτε στο πλαίσιο ενός συνόλου, μεριμνά και λειτουργεί βέλτιστα όταν τα πάντα μέσα του και γύρω του βρίσκονται σε μια ισορροπία.

Σχέσεις, συναισθήματα, σκέψεις, ιδέες, πράξεις, εμπειρίες, όλα απαιτούν το μέσο, το ισορροπημένο, το ορθό. Σκέψου τώρα κάποιος να σου τα αρπάξει όλα. Κάποιος να σε φέρει αντιμέτωπο με το χάος. Κάποιος να σου θυμίσει μια στιγμή στη ζωή σου που παραδόθηκες σε αυτό. Κάποιος να διαλύσει την ισορροπία και να αφήσει στο δωμάτιο μόνο ένα πράγμα.

ΑΤΑΞΙΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αταξία είναι χάος, το χάος είναι αταξία και εμείς είμαστε κάπου στη μέση, χαμένοι, προσπαθώντας να παλέψουμε την αταξία, να επαναφέρουμε την ισορροπία και να οργανώσουμε ξανά όλα τα κομμάτια της ζωής μας.

Πώς θα αντιδρούσες αντιμέτωπος με αυτή την καινούρια κατάσταση; Θα προσπαθήσεις να την εξηγήσεις; Να επαναφέρεις τα πράγματα στην πρότερη κατάστασή τους; Ή μήπως να αφήσεις την αταξία να ισορροπήσει κάθε νέο κομμάτι της ζωής σου;

Στο pre-event του φετινού TEDxAUTH θα επιχειρήσουμε να δημιουργήσουμε την αταξία, να την εξηγήσουμε και να τη μεταμορφώσουμε. Η διαδικασία αυτή θα λάβει χώρα μέσα από τα τρία workshops που θα διεξαχθούν. Το πρώτο εξ’ αυτών θα επιμεληθεί ο Χρήστος Κυριακίδης (It’s just Physics), καθηγητής φυσικής με πάθος για τις θετικές επιστήμες, ο οποίος ασχολείται ενεργά με τη διδασκαλία και τη δημιουργία εκπαιδευτικών βίντεο στο YouTube και στα Social Media. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει δραματατοθεραπεία με την Αφροδίτη Φουτρή, ενώ το τελευταίο από τα workshop θα γίνει σε συνεργασία με το KOTA the studio, στο οποίο με πρώτη ύλη τον πηλό, θα δώσουμε μορφή σε ό,τι συνθέτει την εσωτερική μας «τάξη», θα εκφράσουμε ελεύθερα και θα βιώσουμε την κατάσταση της ψυχικής μας ισορροπίας.

Για να μπορέσετε να συμμετέχετε στα workshops, συμπληρώστε τη φόρμα!

Και…για το τέλος η στιγμή που περιμέναμε με ανυπομονησία τόσο καιρό έχει φτάσει, αφού θα γίνει η ανακοίνωση του θέματος του TEDxAUTH 2024!

Μετά το πέρας των workshop θα λάβει χώρα το after party στο χώρο της εκδήλωσης! Σας προσκαλούμε, λοιπόν, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 στους χώρους του La Doze και της Toss Gallery στις 17:00 σε ένα ανεπανάληπτο pre-event. Για περισσότερες πληροφορίες για το pre-event μας μπορείτε να μας ακολουθήσετε στη σελίδα μας στο instagram.

Είστε έτοιμοι να ζήσετε μαζί μας μια αξέχαστη TEDx εμπειρία; Σας περιμένουμε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 173 / position2: 533
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb