CELEBS

Η Καλομοίρα αποκαλύπτει για πρώτη φορά για τη Eurovision: «Μου είχαν ζητήσει να πληρώσω 800 ευρώ…»

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις μέρες η Καλομοίρα

Δημοσίευση ΜΑΡ 14, 2024
Η Καλομοίρα αποκαλύπτει για πρώτη φορά για τη Eurovision: «Μου είχαν ζητήσει να πληρώσω 800 ευρώ…»

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, η Καλομοίρα εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή Super Κατερίνα και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στον λόγο που αποφάσισε πέρυσι να αποσύρει της συμμετοχή της από την Eurovision, τη συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό το 2008 ενώ έκανε και το δικό της σχόλιο για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το Rolling το είχα γράψει με σκοπό να βρω κομμάτι της Eurovision. Τελικά βρήκα κομμάτι, που λέγεται αλλιώς, και το έκανα με συνθέτες που γράφουν για Eurovision. Το Rolling ένιωθα ότι το ήθελα για άλλο πρότζεκτ. Θα βγάλω όμως και το άλλο κομμάτι, δεν υπάρχει λόγος να το κρατάω άλλο» ανέφερε αρχικά η Καλομοίρα, και συνέχισε αποκαλύπτοντας τον λόγο που απέσυρε πέρυσι τα τραγούδια της από τον μουσικό διαγωνισμό λέγοντας: 
«Πάντα πάω με το ένστικτό μου. Τη βραδιά πριν την τελική υποβολή των τραγουδιών για την Eurovision, είχα βάλει τα κλάματα σαν μωρό γιατί αποφάσισα να τα αποσύρω. Δεν κατηγορώ κανέναν, ίσως φταίω κι εγώ, αλλά πάντα πάω με το ένστικτό μου, κάτι μου έλεγε να μην τα στείλω. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό ή λάθος, το μέλλον θα δείξει.

Όταν συμμετείχα στην Eurovision δε νομίζω ότι με δυσκόλεψε κάτι, γιατί μου αρέσει να δουλεύω σκληρά, έτσι έχω μάθει, ήταν πολύ όμορφη εμπειρία. Είχαμε όλοι έναν στόχο. Για μένα, το πιο δύσκολο ήταν όταν γινόταν η διαδικασία επιλογής στην Ελλάδα».

«Τρελαίνομαι με το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι. Δεν ξέρω τι λένε, ότι δεν αρέσει, εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Πιστεύω θα σκίσει, η κοπέλα έχει ωραίο στιλ, δεν ξέρω πως είναι live αλλά από αυτά που έχω δει, είναι πολύ καλή… Η Eurovision θέλει fan και η Μαρίνα Σάττι το βγάζει αυτό, επίσης ο Φωκάς Ευαγγελινός είναι τόσο καλός… θα το απογειώσει» είπε για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι η Καλομοίρα.

«Μετά την Eurovision γύρισα στο εστιατόριο των γονιών μου. Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Μου είχαν ζητήσει να πληρώσω 800 ευρώ για το ξενοδοχείο που έμενα για την Eurovision. Δε θα το ξεχάσω αυτό αλλά δε θέλω να θάψω κανέναν. Να είναι καλά όλοι. Δε νομίζω ότι έφταιγε η ΕΡΤ, ίσως ευθυνόταν ο άνθρωπος της ΕΡΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το θέμα όμως, είναι ότι εγώ τότε ήμουν μικρή και αλλιώς φανταζόμουν ότι θα είναι η σόουμπιζ, μου πήρε χρόνια να καταλάβω το παιχνίδι. Περίμενα, ότι μετά την τρίτη θέση που έφερα και έδειξα ότι αξίζω, ότι κάτι θα άλλαζε, αλλά δεν αλλάζει τίποτα τελικά… Το θέμα είναι να πιστέψεις εσύ ότι αξίζεις. Εμένα μου πήρε 20 χρόνια να το καταλάβω» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια.

Τέλος, η Καλομοίρα σχολίασε και τον χαμό που έγινε κάτω από βίντεό της με πολλούς να σχολιάζουν ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

«Σε αυτό το βίντεο, δεν περίμενα με τίποτα ότι θα γίνει όλο αυτό. Το έκανα πολύ βιαστικά, δεν είχα βάλει μάσκαρα, δεν είχα και πολύ φως, και λέω, “ρε παιδιά τι έγινε;” αλλά έχει πλάκα γιατί τσακώνονται από κάτω χωρίς λόγο» είπε.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 773 / position2: 3030
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb