ENTERTAINMENT

Μαριάννα Τουμασάτου: Κάθε χρόνο οι εκπομπές μας χωρίζουν με τον Αλέξανδρο

Aναφέρθηκε και στο φλερτ

Δημοσίευση ΜΑΡ 13, 2024
Μαριάννα Τουμασάτου: Κάθε χρόνο οι εκπομπές μας χωρίζουν με τον Αλέξανδρο

Η Μαριάννα Τουμασάτου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Σταύρου και τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν συνεχώς, ότι χωρίζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη σε γνωστό κανάλι στο YouTube κι αρχικά, αναφέρθηκε στο φλερτ.

«Εγώ δεν ήξερα να φλερτάρω, όταν ήμουν με τον άνδρα μου, θα φλέρταρα αλλιώς; Δεν το κατέχω» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε πως όταν την πλησιάζουν για να τη φλερτάρουν, τη νευριάζει.

Στη συνέχεια, για τις δύσκολες στιγμές σε μια σχέση, είπε: «Όταν είσαι κάπου, είσαι κάπου. Ακόμα και στις δύσκολες περιόδους, είσαι με τον άνθρωπό σου, γιατί δεν υπάρχουν μόνο καλές στιγμές, υπάρχουν και πολύ δύσκολα. Τι κάνεις τότε; Παρατάς τα όπλα και λες "ως εδώ ήταν" ή κάθεσαι εκεί και το παλεύεις;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 19 χρόνια και συνεχίζουν μέχρι σήμερα, να είναι πολύ ερωτευμένοι. «Θα κλείσουμε 19 χρόνια και δεν καταλαβαίνω πώς πέρασαν. Είναι σαν χθες», δήλωσε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Από τη μια νομίζω ότι γνωριστήκαμε χθες κι από την άλλη ότι είμαστε μια ζωή μαζί. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό το πράγμα».

Τέλος, για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και τους θέλουν να χωρίζουν συνεχώς, είπε: «Κατά περιόδους και κυρίως το καλοκαίρι, κάθε χρόνο, οι εκπομπές μας χωρίζουν με τον Αλέξανδρο. Δεν υπάρχουν πολλά θέματα, οπότε συμβαίνει αυτό. Είναι ανάλογα με την ποιότητα του δημοσιογράφου αν θα βγάλει ένα τέτοιο θέμα. Πολλές φορές αυτά συμβαίνουν και χωρίς να προκαλέσεις».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 94 / position2: 597
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb