ENTERTAINMENT

Ελένη Χατζίδου για τον τραυματισμό της: Τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα

Είναι πάρα πολύ κουραστικό και επώδυνο, ανέφερε σε story στο Instagram

Δημοσίευση ΜΑΡ 13, 2024
Ελένη Χατζίδου για τον τραυματισμό της: Τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα

Η Ελένη Χατζίδου είχε ένα ατύχημα, κάτι που την έχει υποχρεώσει να απουσιάσει τις τελευταίες ημέρες από την εκπομπή της, «Breakfast @Star».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε την Τετάρτη 13 Μαρτίου στον λογαριασμό της στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι ο τραυματισμός της ήταν λίγο πιο σοβαρός από όσο περίμενε και ότι έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τον αυχένα της.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα. Έχω ένα θέμα με τον αυχένα μου και αυτό ψάχνουμε τώρα. Έκανα ακτινογραφίες, μαγνητική. Σήμερα έχω πάλι ραντεβού με τον γιατρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να καταλάβετε τι έχει γίνει, έπεσε με τον αγκώνα μου, όλο το βάρος έπεσε στον αγκώνα μου και τραντάχτηκε απίστευτα ο αυχένας μου με τον οποίο είχα ήδη πρόβλημα» και συνέχισε: «Οπότε φανταστείτε ότι τώρα, έχει μεγαλώσει αυτό το πρόβλημα. Γενικά νιώθω σαν να μη μπορώ να στηρίξω το κεφάλι μου στο σώμα μου. Αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό και επώδυνο. Κάνω αγωγή, θεραπεία, και ελπίζω να είμαι σύντομα καλά».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 331 / position2: 554
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb