ENTERTAINMENT

Σταμάτης Κραουνάκης: Λατρεύω τον Γιώργο Νταλάρα και τον σκασμό όλες!

Αφήστε τον ήσυχο δεν αλλάζει ο άνθρωπος, τέλος, πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση ΜΑΡ 13, 2024
Σταμάτης Κραουνάκης: Λατρεύω τον Γιώργο Νταλάρα και τον σκασμό όλες!

Ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε τα ξεσπάσματα του Γιώργου Νταλάρα εναντίον των δημοσιογράφων που προσπαθούν να του αποσπάσουν δηλώσεις και τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο τραγουδιστής πριν από λίγο καιρό για αυτό το θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο συνθέτης κάλεσε όσους ασχολούνται με τον Γιώργο Νταλάρα να «τον αφήσουν ήσυχο», παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με τον τραγουδιστή.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε: «Λατρεύω τον Γιώργο Νταλάρα και τον σκασμό όλες. Να μην πηγαίνουν και κρέμονται τα παιδιά (για δηλώσεις), παρόλο που εγώ πήρα το μέρος των παιδιών. Εγώ σήκωσα το πρώτο μπαϊράκι, ότι να μην τα βάζουμε με τα παιδιά των 100 ευρώ ας πούμε». Ο Σταμάτης Κραουνακης, τόνισε στην πορεία ότι αν και δεν έχει φιλία με τον Γιώργο Νταλάρα, έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό τραγούδι και δεν πρόκειται να αλλάξει ο χαρακτήρας του. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: «Αφήστε τον ήσυχο τον Γιώργο Νταλάρα, δεν αλλάζει ο άνθρωπος, αυτός είναι τέλος. Στο παρελθόν είχαμε σκοτωθεί, μου έκανε μήνυση όσοι θυμούνται γιατί κάτι είχα πει για την Κύπρο. Δεν εκδικάστηκε, την απέσυρε τη μήνυση ο Νταλάρας μετά από καιρό, αυτός είναι ο Γιώργος, ή τον αγαπάς ή δεν τον αγαπάς και δεν θέλω να πω πολλά γιατί είμαστε πολύ φίλοι με τη γυναίκα του, την Άννα, μιλάμε ανοιχτά. Με τον Γιώργο δεν έχω πολλά πολλά αλλά αφήστε τον ήσυχο. Τον αγαπάει όλη η Ελλάδα, έχει δώσει τον εαυτό του στο τραγούδι, είναι ωραίος τραγουδιστής, άστε τον ήσυχο».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 208 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb