CELEBS

Matthew Perry: Αυτοί είναι οι κληρονόμοι της διαθήκης του

Ο όρος στη διαθήκη αν ποτέ αποκτούσε παιδιά

Δημοσίευση ΜΑΡ 13, 2024
Matthew Perry: Αυτοί είναι οι κληρονόμοι της διαθήκης του

Πέντε μήνες έχουν περάσει από το θάvατο του Μάθιου Πέρρι. Ο ηθοποιός που όλοι λάτρεψαν μέσα από τη συμμετοχή του στα "Φιλαράκια" πέθαvε στο τζακούζι του σπιτιού του από οξείες επιδράσεις κεταμίνης. Οι λεπτομέρειες λοιπόν της διαθήκης που άφησε πίσω του και δημιουργήθηκε το 2009 έγιναν γνωστές. Αποκαλύπτεται λοιπόν σε ποιους αφήνει την περιουσία του, ενώ έκπληξη προκάλεσε ο όρος που αναγράφει αν ποτέ αποκτούσε παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι γράφει η διαθήκη του Μάθιου Πέρι

Σύμφωνα με τη διαθήκη, κατείχε 1.030.000 δολάρια σε προσωπική περιουσία «που δεν περιορίζεται σε κοσμήματα, έπιπλα, έργα τέχνης και αυτοκίνητα».

Σύμφωνα με τα έγγραφα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Page Six, όρισε τη Λίσα Φέργκιουσον και τη Ρόμπιν Ρούζαν να συνδιαχειριστούν την περιουσία του σε ρευστό, ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Στη διαθήκη επίσης ο Μάθιου Πέρι, ανέφερε τον πατέρα του, Τζον, και τη μητέρα του, Σουζάν Μόρισον, ως δικαιούχους μαζί με την ετεροθαλή αδελφή του, Κέιτλιν Μόρισον, και την πρώην σύντροφό του, Ρέιτσελ Νταν.

Έκπληξη ωστόσο προκαλεί το γεγονός πως ο ηθοποιός που πέθαvε χωρίς να κάνει ποτέ παιδιά, είχε βάλει όρο στη διαθήκη του ότι τα παιδιά που μπορεί να αποκτούσε μετά το 2009 δεν είχαν «ρητά δικαίωμα» στην περιουσία του.

Το αποκαλυπτικό ντοκουμέντο από το θάvατο του Μάθιου Πέρι - Η κλήση στο 911

Στο φως της δημοσιότητας είχε έρθει ένα ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση που έγινε στις αρχές για βοήθεια, λίγη ώρα αφού τον εντόπισαν vεκρό στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Ο προσωπικός του βοηθός, που το βρήκε το άψυχο σώμα του, κάλεσε αμέσως το 911. Το ηχητικό ντοκουμέντο του TMZ κάνει λόγο για τη φράση «rescue 23», δηλαδή ο τοπικός πυροσβεστικός σταθμός αλλά και η λέξη «drowning», η οποία ακούγεται μέσα, το πρώτο στοιχείο για την αιτία θαvάτου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 212 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb