SHOPPING

Το πρώτο κατάστημα Zielinski & Rozen άνοιξε στην Αθήνα

«Be yourself with each breath», Erez Rozen

Δημοσίευση ΜΑΡ 13, 2024
Το πρώτο κατάστημα Zielinski & Rozen άνοιξε στην Αθήνα

Ο artisanal οίκος αρωμάτων Zielinski & Rozen άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, στην περιοχή της Γλυφάδας. Το νέο concept store ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά και την ενέργεια της πόλης με την πλούσια ιστορία του brand, προκειμένου να δημιουργήσει μια εξαιρετικά επιμελημένη εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιστορία του brand είναι ταυτόχρονα η ιστορία μιας οικογένειας. Ο οίκος πλέον διοικείται από τον αρωματοποιό και ιδεολόγο Erez Rozen, ο οποίος υποστηρίζει το «Να είσαι ο εαυτός σου σε κάθε πνοή». Η επιλογή των συστατικών των αρωμάτων και η έμπνευση για κάθε σχέδιο αντλείται από τις περιπλανήσεις και τις περιπέτειες του Erez σε διάφορα μέρη του κόσμου, ενώ κάθε περίπλοκη νότα αρώματος χρονολογείται από τις αρχές του 20ού αιώνα, όταν ο προπάππους του Erez ήδη από το 1905 συνέθετε τις μυστικές φόρμουλες διάφορων αρωμάτων.

«Θέλω ένα άρωμα που να αγγίζει την ψυχή, να μιλάει για έναν άνθρωπο, να δείχνει τη μοναδικότητα κάθε ατόμου. Ένα άρωμα μπορεί να μας πει πολλά: ποιοι είμαστε, πως αισθανόμαστε, πως σκεφτόμαστε, πως συμπεριφερόμαστε. Είναι ικανό να αποκαλύψει πτυχές που ενδεχομένως να μην είχαμε παρατηρήσει ποτέ. Κάθε συστατικό μετρά, όπως μετρά και κάθε στιγμή. Είναι ένα αόρατο αξεσουάρ που ολοκληρώνει την εμφάνιση κάποιου και μεταφέρει ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Δημιουργούμε αρώματα από δεκάδες ακατέργαστα υλικά και στοιχεία της φύσης», δηλώνει ο Erez Rozen.

Αγκαλιάζοντας τον παλμό και τον δυναμισμό της Αθήνας, το νέο κατάστημα Zielinski & Rozen αφουγκράζεται τα στοιχεία της πόλης και ενσωματώνει σύγχρονες και κομψές πινελιές. Πρόκειται για έναν σαγηνευτικό χώρο όπου τα σύvορα μεταξύ φύσης και τέχνης «μπλέκονται» και η αληθινή ουσία του αρώματος καταλαμβάνει την κεντρική σκηνή. Τα φυσικά υλικά και το φως είναι σημαντικά στοιχεία που αντανακλούν τη φιλοσοφία του brand, και εντοπίζονται και στο κατάστημα της Αθήνας, το οποίο προσκαλεί τους επισκέπτες να ανακαλύψουν μια εξαιρετική συλλογή επιλεγμένων αρωμάτων και να μυηθούν στον κόσμο του Zielinski & Rozen. Μια μεγάλη ηλιόλουστη βεράντα όπου ο κάθε επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει, μπόχο και έθνικ διακόσμηση και μια ιδιαίτερη συλλογή από έπιπλα αντίκες, υπόσχονται στους επισκέπτες μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και καλαισθησίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα τα αρώματα του οίκου είναι unisex και είναι διαθέσιμα σε αφρόλουτρα, απολεπιστικά σώματος, κρέμες και έλαια σώματος, σαπούνια χεριών, κεριά και diffusers.

 

Zielinski & Rozen Athens boutique | Λαοδίκης 30, Γλυφάδα, 166 74 |
WEB: zielinskiandrozen.com | IG: @zielinskiandrozen_official

 

Λίγα λόγια για το brand Zielinski & Rozen:

Ο οίκος αρωμάτων Zielinski & Rozen, με παράδοση στον χώρο της αρωματοποιίας από το 1905, διοικείται πλέον από τον αρωματοποιό Erez Zielinski Rozen, με όλες τις συνταγές του οίκου να έχουν αναφορά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, όταν ο προπάππους του Erez Rozen εργαζόταν πάνω στις μυστικές φόρμουλες των αρωμάτων.

Η Zielinski & Rozen δεν ανταγωνίζεται, δεν επιδιώκει το ιδανικό. Ο οίκος εκπέμπει αγάπη χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τις παροδικές τάσεις και απαιτήσεις της αγοράς. Ο Erez Rozen ασχολείται με την αναζήτηση φρέσκων διαφοροποιήσεων και με το πώς μπορεί να εκφράσει με τον πιο ακριβή τρόπο την προσωπικότητα ενός ατόμου, μέσα από επιλεγμένους συνδυασμούς και υλικά. Όλα τα μπουκάλια – από το σχήμα μέχρι την ετικέτα – είναι σχεδιασμένα βάσει της μοναδικής ενέργειας του δημιουργού.  

H essence των αρωμάτων της Zielinski & Rozen αποδίδεται διαφορετικά στον καθένα. Τα αρώματα του brand προκαλούν συναισθηματική σύνδεση, περιέργεια, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τις δικές σας συνδέσεις με αυτά και σας προκαλούν να πειραματιστείτε με το στυλ και τη διάθεση της κάθε ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
9 / position1: 1002 / position2: 3303
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb